Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen rituálékat, szertartáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rituálékat, szertartásokst alakítottatok ki a saját párkapcsoltotokban az évek során?

Figyelt kérdés

A rituálé és szertartás kifejezéseket nem szakrális értelemben használom, hanem azokra a közös cselekvésekre, MI-élményhez hozzásegítő szokásokra gondolok, amiket majd minden szerelmespár kialakít jó esetben a maga számára.

Ha végiggondoljátok egy-egy napotokat, reggeltől estig, milyen repetitív, azaz ismétlődő dolgok vannak, amik nem hiányozhatnak a kapcsolatotokból, amivel rendre kifejezitek egymás felé az összetartozásotokat, szerelmeteket?

Nem feltétlenül nagy horderejű dolgokra gondolok, hanem számotokra sajátos jelentéssel, szubjektív fontossággal bíró apróságokra is.

2019. febr. 17. 16:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Reggelente megfőzöm a kávéját, azzal keltem - én úgyis ébredek a gyerekekkel hajnalban. Ezután én beülök az ágyba a kicsit szoptatni, közben ő felöltözteti a nagyot, reggeliznek és nekem is hoz enni. Munkába indulás előtt mindig van egy rövid csók. Délben minden nap rámcsörög, megkérdezi, hogy vagyunk, ha van valami aktuális (fogzás, mozgásfejlődés, új kaja bevezetése), arra mindig rákérdez. Délután ha megy boltba hazafelé, mindig hoz vmi meglepit (csoki, képeslap, pici plüss, mikor mit), ha mi sétálunk a bolt felé a lányokkal, mi is veszünk egy sört vagy csokit neki. Minden hétvégén sütök neki palacsintát, pedig a pici még nem ehet, mi meg a naggyal nem szeretjük. Este miután lefeküdtek a gyerekek, mindig szánunk időt egymásra, egy társas/összebújás/beszélgetés/filmnézés akkor is van, ha hullák vagyunk. 😊
2019. febr. 17. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Rggelente én előbb szoktam indulni, de indulás előtt mindig bebújok mellé még elköszönni és olyankor ölelkezünk egy sort. Kialakítottunk hülyeségből saját "nyelvet" és nagyon szoktunk nevetni amikor a boltban így keressük egymást. :D

Minden ebéd szünetben hívjuk egymást plusz minden reggel amikor én kezdem a műszakot meg amikor ő. Kb ennyi :)

2019. febr. 18. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Délben egyszeri telefonhívás pontban vagy kicsit csúszva de megtortenik. 😊 Este Columbot nézünk a sorozat+- on este 21:50tol Hétfőtől Péntekig. 😊 Puszival kelünk, fekszünk. Röviden ennyi😁
2019. febr. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!