Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyerekes pasival kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes pasival kapcsolat?

Figyelt kérdés
Előző kapcsolatàbòl van egy gyermeke.Imàdja ezzel nincs gond,èn is szeretem a kicsit,csak az a gond,mintha elvàrnà,hogy körülöttük sürögjek forogjak,mikor ott a gyerek.Nem èl velünk,igyekszik elhozni a gyereket kèthetente,de amikor ott a gyerek mondta,hogy "gyakorlàs"gyanànt fürdessem.Èn viszont mèg türelmetlenebb vagyok ùgy èrzem.Eljàtszom a gyerekkel meg minden,csak neki minden körülötte forog.Megèrtem hogy a gyerek az első,de ha ott van a gyerek ne az legyen termèszetes,hogy èn rohanok el a boltba venni piskótàt mert a gyerek megkìvánta.Anyàm szerint ha lesz sajàtom az teljesen màs lesz,ès fiatal vagyok mèg màs gyerekèvel foglalkozni.Mert mikor ott van kèt napig,főleg èn jàtszom vele sokat.Mindenèrt nyafog,ès kiszolgaltatja magàt holott hètèves màr.Baràtom szerint nők önzőek ès azt szeretnèk hogy minden körülöttük forogjon.

2019. ápr. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy nagyon komplex helyzet. Igazat adok neked is, de valamilyen mértékben párodnak is. Te elfogadtad azt hogy van gyermeke, egy ilyen kapcsolatba beleléptél (nem tudom mit gondoltal, elhozza 2 hetente a gyermeket es oda teszi tabletezni vagy meseket nezni hogy nyugodtan ti tudjatok másal foglalkozni?), gondolom nem tisztáztátok le elejétöl fogva hogy is van ez.

Másodszor, senki a válaszolok közül nem gondolt a gyermek lelkivilágára ( igyis két külön csaladba él, két élet helyzet stb, gondolod nem lenne megviselö a gyermek számara az h igy is ugy is dobalva van ide oda de meg mikkor keveset is van az edesapjanal nem ö a középont)?. gyermekekkel dolgozom es tudom az ilyesmi nagyon megviseli oket mert tehernek erzik majd kesobiekben magukat, nem elfogadva pot anyuka/apuka altal sokszor mind 2 helyen es ez nagyon komoly problémakat eredményezhet a késobiekben.(szeretet hiany, stb, akar ongyilkossági hajlam). nagyon sok gyermek mondta azt nekem: neha jatszik velem pot anyuka apuka neha elvan mert kell de nem tudnak igazan szeretni

Harmadszor, en kicsit ertekelem azt hogy a párod foglalkozik a gyermekkel, nekem van egy 3 eves kisfiam, elvagyok valva (megcsalas miatt), apukaja le sem piruláza, nem látogatja honapokon keresztul.O is a mostani paromhoz ragaszkodik mivel alapvetoen hianyzikinden gyermeknek a no+ferfi csalad alap (ezert keresi, bujik kedveli a te tarsasagod is). en szerettem volna h az gyermekem apja latogassa a fiam a gyermek miatt es a lelki vilaga miatt a kesobiekben.

Utolso sorban szerintem az ilyen tipusu kapcsolat csak ott mukodik ahol igazi kommunikacio van, oszinteseg, elfogadas, oszinte szeretet es kompromiszum. mindent megbeszelni es kihozni a nehezebb helgzetekbol is a jót. Ha alapol igy indulsz neki hogy nem a te gyermeked minek kell ezt azt csinalni vele stb, es csak elturod hogy van, nem fog mukodni. es forditva is ervenyes. amedig a parod nem azert van veled mert szeret teged es csak kenyelmet keres ugysem mukodik majd.

a mostani parommal lassan 3 eve vagyunk egyutt, sosem veszekedtunk a gyermekert sem masert sem. este szokasunk oszebujni mikkor a fiam alszik, atbeszelunk mindent,probalunk valtoztatni azon ami nem jo. de nincs hatso szandekunk. ha normalis az ember es lehet vele kommunikalni egy gyermek nem akadaly.

es adok neked par elet helyzetet ami nem kiahsznalas ami szimpla mindennapi rutin : vki orvoshoz kell szaladjon, egyiknek elromlot az autoja, mesz kormot csinalni, vagy parod fodraszhoz megy, vagy egyik kesobb megy munkaban mint a masik (szoval elkell fuvaroztasa a gyermeket suliba, mert nem fogja a szomszed elvinni), ha nem szeretetbol csinalja az ember es nem osztonosen jon, semmi ertelme. beszeljetek mindent at !

2019. ápr. 17. 18:02
 52/61 Ypszilon1980 ***** válasza:
68%

Utolsó válaszoló utolsó bekezdésben jól leírta, hogy csak akkor van értelme, ha szeretetből jön, éppen ezért is írtam fentebb, hogy ha már ilyen kellemetlennek érzed ezt a helyzetet, akkor már nincs értelme.

Arra, hogy senki nem foglalkozott a gyerek lelki állapotával, arra azt tudom írni, hogy én foglalkoztam vele és belegondoltam magam az ő helyzetébe, de most a kérdés nem erről szólt, és a problémát nem is ő okozta közvetlenül. Egy gyereket nem lehet ráerőltetni ilyen módon a párodra még akkor sem, ha tudott róla, hogy van, hiszen a körülményeket nem ismeri, a gyerekben a lelki problémákat eleve a szülők szétmenése okozza, amin csak a szülők tudnak segíteni jelenlegi helyzetben, ez még nem egy annyira komoly kapcsolat én úgy érzem, hogy ilyen problémák megoldásával kelljen megküzdeni, nekik az a fontos, hogy kettejük között legyen meg a harmónia először és utána a gyerek. Véleményem szerint az időzítés volt csak a rossz, hamar egy nagy felelősségteljes helyzetbe hozták a Kérdezőt, amit nem szabad. Valószínűleg a srác sem egyik pillanatról a másikra tanult bele, minimum 9 hónapig volt ideje hozzászokni, hogy gyereke lesz, akkor mégis mástól hogy lehet elvárni, hogy elsőre mindent meg tudjon csinálni és fogadja el más gyerekét sajátjaként?

2019. ápr. 17. 20:39
 53/61 A kérdező kommentje:
Igen ìgy van,ahogy az utolsò vàlaszolò mondja.Èn szeretem a gyerekeket ezt a gyereket is szeretem,de bele kell tanuljak,ès minden erōltetès szagù.Ha együttmaradunk,akkor tovàbbra is szeretni fogom a gyereket de sajàtkènt nemtudom szeretni.Ès az apja miatt jön nem azèrt hogy èn foglalkozzak vele.Amùgymeg az ùgymond mostohaszülő lelkivilàgàval senki nem foglalkozik.Pl,hogyha netalàntàn szeretnèk gyereket ettōl a pasitòl,akkor bennem van hogy esetleg az imàdott elsōszülöttjèt fogja jobban szeretni,minden engedve is van neki.Amùgy màr közölte,hogyha majd lesz gyerekünk ne hanyagoljam Őket.Őt ès a gyereket.
2019. ápr. 17. 20:50
 54/61 Bence_ ***** válasza:
48%

Nekem fura, higy ilyen viselkedés után te még a közös gyereken gondolkodsz.

Ha evvel nem foglalkozik akit csak 2 hetente lát akkor, hogy fog viselkedni avval aki 0-24 vele lesz?

2019. ápr. 17. 21:30
 55/61 A kérdező kommentje:
A maga mòdjàn foglalkozik vele,meg nagyon szereti,de nem neveli,èn meg ugye semmièrt nem szólhatok.Nem gondolkodom közös gyereken ezek csa feltètelezèsek voltak,de nem nem szeretnèk gyereket,a kedvem is elvette tőle,holott èn is mindig gyerekpàrti voltam,ès szerettem volna gyereket.
2019. ápr. 17. 21:41
 56/61 anonim ***** válasza:
48%

Volt olyan kapcsolatom, ahol az exemnek volt kisfia. Nem volt egyszerű.

Kéthetente péntek délután 4-kor hoztàk a gyereket, akkor is ha az exem este 10-re ért haza.

3 évig voltunk együtt, a kisgyereket nagyon szerettem, de mindig éreztette velem, hogy nem vagyok az anyja, nem kell szótfogadnia nekem.

Többször nem vállalnám be.

2019. ápr. 22. 14:51
 57/61 A kérdező kommentje:
Nàlam is ez van èrezteti velem hogy nem vagyok anyja ugyanakkor meg,azert vegyek neki dolgokat,ès vegyem ki a rèszem a körülötte lèvő dolgokban,de nem szòlhatok rà semmièrt az apja sem engedi .Neki van türelme hozzà,nekem az idegeimen tàncol.
2019. ápr. 22. 15:53
 58/61 A kérdező kommentje:
Èrtelemszerűen màs gyereke idegesitőbb mint majd a sajàtom lesz.
2019. ápr. 22. 15:58
 59/61 anonim ***** válasza:
Történt veletek azóta valami? Beszéltetek erről a helyzetről esetleg? Nem olvastam vissza minden kommentet, bocs, ha már volt róla szó, de hány évesek vagytok (ti és a gyerek)?
2019. ápr. 22. 17:35
 60/61 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hog fektesse le a szabàlyokat a gyereknèl.Meglatjuk mi lesz,de mindegy mert sokàig nem maradok vele
2019. ápr. 22. 18:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!