Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes pasival kapcsolat?
Ha kényszernek érzed, akkor ne legyél vele, mert neked most nem való gyerek.
Vele foglalkoznod kell, a pasid meg természetesen várja el, hogy te is vedd ki részed a nevelésből és a problémákból is. Az, hogy ő túlzásba viszi-e vagy sem az a te hozzáállásodtól függ, ő ilyen, ezt vagy elfogadod vagy nem, magától nem fog változni. A gyerek meg azért nyafog, mert ezt szokta meg,ezt engedik neki, el van kényeztetve. Azt azért a srácnak is be kell látnia, hogy a te ellenkezésed nem egyenlő azzal, hogy a gyereket nem szereted. Egyébként én sem értem mit szeretsz a srácban ennyire.
Egy gyermekes pasival (nővel is) csak a baj van, még ha ez most nyersen is hangzik. Nem tudom, hogy együtt éltek-e, de azt is számba kell venni, hogy a közös kasszátokból ő alapból egy jókora összeget mindig is a gyerekére fog költeni. Fizeti a gyerektartást, és fizeti a közös programokat, amikor együtt vagytok - minden hónapban. Ehhez jönnek még azok az eseti kiadások, amiket közösen kell a szülöknek állni, még ha külön élnek, akkor is (pl. fogszabályozás, szemüveg, egy-két drágább tábor, laptop, telefon, stb...). És ahogy nő a gyerek, ezekből egyre több és több lesz.
Hacsak nem keres jóval az ázlagon felül a pasid, akkor ezt egy háztartás igencsak megérzi.
Gondold végig, hogy amikor te egy mosógépet akarsz mondjuk venni, a pasid nem ad majd bele, mert nincs neki miből (persze ha átlagfizuból él, ez csak akkor igaz). Míg a veledkorú barátnőid saját családot alapítanak, addig te másvalaki életét fogod élni.
Kell ez neked, most komolyan?
"Ő ùgy àll hozzà,hogy amelyik nő nem vègzi a hàzimunkàt nem szeretne gyereket vagy nem vàllal be gyerekestül egy fèrfit,akkor az önző"
Ő kinek az érdekét nézi? 😁 Szóval akkor ő mi is?
Szépen beraktak a hintába. Érzelmileg manipulál, azt nyomja rád, hogy egy szar nő vagy ha nincs kedved cseledként viselkedni. Neki egy cseléd kell.
Gyerekkel minden ok, ő gyerekként viselkedik, tetszik neki, hogy körbe ugrálják.
Ez úgy nez ki, hogy nekem van gyerekem ami az "én" dolgom mivel te jófej vagy ezért szoktál nekem ebbe segíteni, ezért én roppant hálás és figyelmes vagyok veled. Mivel veled van kapcsolatom meg a gyerekkel ezért hárman vagyunk, mind hárman fontosak.
Szeresd meg magad, legyen rendben az onertékelésed, élj boldogan 😁
Ez a 3. válaszom erre a kérdésre... miért nem dobod már ki a fenébe? De komolyan... NEM NORMÁLIS amit ez csinál.
Fiatal vagy még, semmi szükséged egy ilyenre.
Ne legyél naiv. Ne hagyd magad érzelmileg sem zsarolni.
Komolyan mondom nem értelek.
Gyerek a világ legjobb dolga!
Meddig óhajtod mérgezni magad évvel a kapcsolattal?
Az normális lenne, hogy a gyerek az első, ès ha már 2 hetente láthatja, akkor ő körülötte forog. De neki nem a gyerek az első. Rád erőlteti, hogy neked legyen ő az első.
Az egy dolog, hogy te is játszol vele, vagy vigyázol rá, amikor neki dolga van, de hogy teljesen rád nyomja mèg abban a kis időben is, mikor láthatás van, az nem normális. Mègis milyen apa az ilyen? Kutya kötelessège lenne akkor neki foglalkoznia vele, az ő gyereke, aztán le se az.rja, csak örül, hogy lepasszolhatja valakinek. Vagyis egy nőnek, mert szerinte a nő dolga az ilyesmi, meg a házimunka is. Igazi tapló sz.rdarab alak. Semmi jó kilátásod nincs egy ilyennel, aki csak cselèdkènt tekint a nőkre. Hagyd ott. Van azèrt normális fèrfi is.
Azért jó hogy nem leprásnak állítjátok már be azt akinek gyereke van...így sok a baj úgy sok a baj a gyerekkel... Pfff Veletek azt hiszitek nem volt baj gyerekkorotokban???
Olyan kényelmesek vagytok ne vállaljatok gyereket, bárcsak szüleitek se tették volna XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!