Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőnek kell alkalmazkodni a párjához egy ilyen élethelyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon megkeseríti a napjaimat hogy lassacskán egyre rosszabbá válik párkapcsolatom. Szeretem páromat, és úgy gondolom ő is szeret engem. Középkorú nő vagyok, korai változókorban. Párom már többször szememre vetette hogy változtam, de én is érzem hogy így van, hozzá teszem ez nekem sem jó. Fáradékonyabb vagyok, kedvetlen, rosszul alszom, és ami a legnagyobb baj, egyre kevesebbet hiányzik a szex. Talán már meg is lennék nélküle. Ez folyamatos konfliktusforrás köztünk, párom nem érti hogy én nem akarattal vagyok ilyen. Szerintetek nekem kellene összeszednem magam és akkor is együtt lenni párommal ha kifejezetten nem szeretnék, vagy neki kellene engem jobban megérteni. Van akinek esetleg ráment hasonló problémára a kapcsolata?2019. jan. 27. 19:47
31/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 30-as, nagyon jól megfogalmaztad a lényeget.
2019. jan. 28. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!