Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerekesszékes, gerincvelősérült lányok, hölgyek! Nektek okoz e nehézséget az ép férfiakkal való ismerkedés, párkapcsolat kialakítása? Hogyan tudnak alkalmazkodni egy ilyen kapcsolatban?
A lányokról nem tudok nyilatkozni, de régen volt egy kollégám aki kerekesszékben volt, 30 alatti volt, régen aktív sportolt, de valami idegrendszeri betegsége lett, neki volt egy fizikailag teljesen ép barátnője és nekem úgy tűnt, hogy nagyon jól megvoltak.
Az mondjuk tény, hogy a csávó a legnormálisabb emberek közé tartozott, akikkel valaha találkoztam, azt hittem, ilyen betegség mindenkinek eltorzítja a lelkét, de nem.
Szia engem nem zavarna...szerintem.Mivel még sosem próbáltam ezért nem tudom 100%,ezt arra értem ,hogy az esélyt simán megadnám neki,de hogy kapcsolat ,hogy fog müködni azt nem tudom..ugye itt azért lehetnek elég komoly nehézségek stb..De ez csak feltételezés.
Ezért is mondom h ugy alakulna biztos nem érdekelne.(Pl társkeresőn látok egy érdekes adatlapot és a végére oda van írva ez is ...pont h nem számítana írnék neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!