Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarok ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem akarok ismerkedni a lányokkal, csak a figyelmemet vennék el és a jövőmet veszélyeztetnék. A párkapcsolatnak semmi értelme sincsen.

2018. dec. 10. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Így is lehet élni... sok sikert.

2018. dec. 10. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért nem akarsz ismerkedni, mer úgy gondolod, hogy egy kapcsolat a figyelmedet venné el és a jövődet veszélyeztetné.

Hasznos választ adtam remélem.

32/f

2018. dec. 10. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

miert kerdezed ??

meg miért jutott eszedbe ??

soha nem tettem fel kérdést hogy miért nem akarok lezuhanni egy szakadékba.. sőt fel se merült bennem hogy elgondolkodjak rajta..

2018. dec. 10. 20:42
 4/6 anonim válasza:
100%
Akkor verjed megadnak.
2018. dec. 10. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Te vagy az Balázska? :D
2018. dec. 10. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti én sem szeretnél belemenni ismerkedésbe és párkapcsolatba.

De én elsősorban azért, mert ezek olyan dolgok, amik veszélyeztetik a lelki békémet és megbontanák a nyugalmamat.

Eddig harmónia és belső béke lakozik a lelkemben. Félek attól, hogyha bekerülne egy Nő az életembe akkor ez a belső béke megborulna.

Márpedig az én békémet és nyugalmamat semmi sem veszélyeztetheti...

2018. dec. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!