Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lassan gáznak számít, hogy nem akarok neten ismerkedni?
Itt az oldalon is sokszor leszólnak miatta, meg ismerőseim is, hogy "de ez a 21. század, ma már mindenki ott ismerkedik"... Nekem viszont akkor is olyan személytelen, plusz egy idő után Úgyis elakad a beszélgetés, ha csak annyi a téma, hogy "párt keresek. Én is".
Komolyan velem van a gond?
Optimális esetben a beszélgetés nem akad el,ha mégis,na akkor kell találkozni,mert elértetek arra a pontra,hogy már szükség van a személyes kapcsolatra,de ez hetekbe,hónapokba is telhet.
Én annak szoktam javasolni a netes ismerkedést akinek más módon nem megy és panaszkodik,hogy reménytelen a helyzete.
Aki tud természetes módon kapcsolatot teremteni a másik nemmel az inkább maradjon annál a megoldásnál.Jobb mint a netes ismerkedés,de nem mindenki képes rá.
Én elfogadom, hogy van akinek ez jó, csak azt nem szeretem, ha engem leszólnak miatta :(
Hónapok? Te jó ég, a rekordom 2 nap, amíg tudtam levelezni valakivel :'D
ha valakivel van miről beszélgetni akkor neten is lehet meg élőben is... :D
egyébként nem gáz, de ez is egy lehetőség amitől megfosztod magad.
De a netes ismerkedésre nincs kényszerítve senki,önkéntes alapon megy és a legtöbben ismerik a kockázati tényezőket.
Számtalan esetet tudnék mondani amikor minden klappolt és egyik fél sem hazudott magáról a másiknak.Két félénk visszahúzódó ember ilyen módon barátkozhat,ismerkedhet a legkönnyebben össze,olyan emberek akik az utcán simán elmennének egymás mellett,de a neten összeismerkedve esélyesek lehetnek egy sikeres kapcsolatra.
Aki úgy érzi,hogy zsákbamacska és feleslegesen vállalt kockázat az ismerkedjen személyesen,arra is adott a lehetőség mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!