Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira elítélendő dolog, hogy nem akarok interneten ismerkedni?
Egyáltalán nem, ez a te döntésed.
De szerintem is hiba, az ismerkedés úgyis élőben megy interneten csak felveszitek egymással a kapcsolatot, megbeszélitek az első taláákát. Nincs ebben semmi rossz.
Mert manapság már idiótaság ilyenek kijelenteni. Olyan társadalom vagyunk akik idejük nagy részében személyes kontakt hiányában beszélgetnek másokkal.
Jól gondolom, hogy személyes ismerkedést oly módon akarsz kiváltani emberekből, hogy napszemüveg a szemeden, fülhallgató a füledben és teljesen bele vagy feledkezve a telefonodba?
Amúgy manapság már elég sok olyan csalás létezik akik online ismerkedtek meg és ők sem mutánsok.
Ám, ha te szándákosan értelmetlen buktatókat iktatsz be a társkereséssel kapcsolatban akkor nem kell csodálkozni, ha nem sikerül.
"Jól gondolom, hogy személyes ismerkedést oly módon akarsz kiváltani emberekből, hogy napszemüveg a szemeden, fülhallgató a füledben és teljesen bele vagy feledkezve a telefonodba?"
Egyáltalán nem, bár az ilyenek valamiért népszerűbbek, mint a nyitott szemmel-füllel járó emberek. (Biztos éppen online ismerkednek...)
Én nem itéllek el, csak furcsálom... Már csak azért, mert a neten azért specifikusabban tudsz keresni...
Én az előző barátnőmmel a neten ismerkedtem meg... A hatodik mondatnál derült ki, hogy ugyanabból a koliból írunk egymásnak, csak ő egy szinttel lejjebb van és a másik oldalon... Gyorsan taliztunk, és 9 csodálatos hónapot töltöttünk együtt...
Szóval sose zárd ki a lehetőséget, ki tudja, lehet csak 60 méterre van...
Aki ezt elítéli az sem normális, hisz ez a Te döntésed, de valóban nem kellene egy ilyen lehetőséget kiiktatni a párkeresésből.
Én elhiszem, hogy úgy gondolod kicsit személytelen a neten, de az internet olyan embereket is hozzád sodorhat akivel lehet sosem találkoznál a való életben.
Viszont fenntartásokkal kell kezelni a netes társkeresést :) Úgy tekints rá csak, mint egy lehetőségre, semmi több. Ha egy férfi így is felkelti az érdeklődésed, azért rendesen meg kell dolgoznia, de sosem szabad elfelejteni, hogy a netes szimpátia még kevés, itt is az személyes találkozás dönt el mindent, innentől kezdve meg már ugyanaz.
Szerintem ne félj adni neki egy esélyt, még akkor is ha kételkedsz benne.
Én a neten ismertem meg a jelenlegi párom, másfél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de az utcán valószínűleg sosem találkoztunk volna.
1. Miért érdekel az, hogy egy netes fórumon elítélik (???) a nem netes társkeresőt?
2. Sohasem tudhatod...még volt az iwiw, és annak egy matematikai játék fórumán figyeltem fel egy lányra vagy ő rám, - és lett vagy négy éves komoly kapcsolat - nem azért lett vége, mert a neten kezdőzött.
3. A direkten társkereső oldalak gagyik, az szerintem is felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!