Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőnek kell alkalmazkodni a párjához egy ilyen élethelyzetben?
Szia, sajnos a közeledő változókor hormonális probléma, amiről nem tehetsz. Viszont párodat is meglehet érteni, főleg ha ő még szexuálisan aktív(abb). Attól, hogy te változáson mész keresztül, nem elvárható, hogy ő "kövessen " hiszen férfiak nem mennek át a változókoron. Férfiak amúgy is nehezen fogadják el, ha nincs szex, tök mindegy mi az oka. (tisztelet a kivételnek)
A jó hír hogy orvossal egyeztetve van erre megoldás, különböző hormonális gyógyszerek. Ezek csak annyit tartalmaznak,hogy pótolja azt a mennyiséget, amennyi már nem termelődik. De természetes gyógymód is van rá.
Szerintem ne hibáztasd a párod, valójában itt nincs "hibás" ez az élet rendje. De ha már a tudomány fejlődik, érdemes a segítségét kérni.
Én is elmennek egy kivizsgálása. Más oka is lehet, de ha csak emiatt van, az ellen is lehet tenni. Érdeklődj az orvosodnal.
Te változtal meg, neked kéne alkalmazkodni inkabb.
Ha valakinek levágják a lábát, ő alkalmazkodjon, mert ő változott?
Kérdező, szeretetteljes kapcsolat szex nélkül... Ilyen egy férfi szótárában nem létezik. Türelem, megértés... Nem, nekik pina kell.
SM-el kezelnek. Sokszor a legkisebb gondom a szex. Funkció vesztés, izomfájdalom, mellé aktív életet próbálok élni, amilyen állapotban vagyok pár év<5 és csak bottalmtudok közlekedni, és legyen meg a napi szex, mert az jár.
Ha nincs megy a nyüglödés, amikor csak egy ölelésre vágyom és biztonságban elaludni egyből a bugyiba be...
De gondolom eröltessem meg magam, mégiscsak férfi, és pláne mert kezelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!