Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfinak vagy a nőnek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak vagy a nőnek kell alkalmazkodni a párjához egy ilyen élethelyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon megkeseríti a napjaimat hogy lassacskán egyre rosszabbá válik párkapcsolatom. Szeretem páromat, és úgy gondolom ő is szeret engem. Középkorú nő vagyok, korai változókorban. Párom már többször szememre vetette hogy változtam, de én is érzem hogy így van, hozzá teszem ez nekem sem jó. Fáradékonyabb vagyok, kedvetlen, rosszul alszom, és ami a legnagyobb baj, egyre kevesebbet hiányzik a szex. Talán már meg is lennék nélküle. Ez folyamatos konfliktusforrás köztünk, párom nem érti hogy én nem akarattal vagyok ilyen. Szerintetek nekem kellene összeszednem magam és akkor is együtt lenni párommal ha kifejezetten nem szeretnék, vagy neki kellene engem jobban megérteni. Van akinek esetleg ráment hasonló problémára a kapcsolata?
2019. jan. 27. 19:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
22%
Ha neki bejön az, hogy megerőszakol...
2019. jan. 27. 19:48
 2/31 anonim ***** válasza:
42%
Te változtál, így neked kellene megerőltetned magad. Persze lehetne ő is megértőbb, de ha egyértelműen miattad (még ha önhibádon kívül is) változik, romlik a kapcsolat minősége, akkor ott neked kell többet tenned annak jobbátételéért.
2019. jan. 27. 19:49
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
"Fáradékonyabb vagyok, kedvetlen, rosszul alszom" Egy kivizsgálásra azért elmennék.
2019. jan. 27. 19:51
 4/31 anonim ***** válasza:
89%

Szia, sajnos a közeledő változókor hormonális probléma, amiről nem tehetsz. Viszont párodat is meglehet érteni, főleg ha ő még szexuálisan aktív(abb). Attól, hogy te változáson mész keresztül, nem elvárható, hogy ő "kövessen " hiszen férfiak nem mennek át a változókoron. Férfiak amúgy is nehezen fogadják el, ha nincs szex, tök mindegy mi az oka. (tisztelet a kivételnek)

A jó hír hogy orvossal egyeztetve van erre megoldás, különböző hormonális gyógyszerek. Ezek csak annyit tartalmaznak,hogy pótolja azt a mennyiséget, amennyi már nem termelődik. De természetes gyógymód is van rá.

Szerintem ne hibáztasd a párod, valójában itt nincs "hibás" ez az élet rendje. De ha már a tudomány fejlődik, érdemes a segítségét kérni.

2019. jan. 27. 19:57
 5/31 anonim ***** válasza:
87%

Én is elmennek egy kivizsgálása. Más oka is lehet, de ha csak emiatt van, az ellen is lehet tenni. Érdeklődj az orvosodnal.

Te változtal meg, neked kéne alkalmazkodni inkabb.

2019. jan. 27. 20:11
 6/31 A kérdező kommentje:
Igen, én mégis azt gondoltam hogy egy szeretetteljes kapcsolatban a férfi jobban megérti a nőt. Nem a szex mennyiségétől függ a jókedve. Ha egészségi problémák vannak akkor is örül hogy párja mellette van.
2019. jan. 27. 20:12
 7/31 anonim ***** válasza:
80%

Ha valakinek levágják a lábát, ő alkalmazkodjon, mert ő változott?

Kérdező, szeretetteljes kapcsolat szex nélkül... Ilyen egy férfi szótárában nem létezik. Türelem, megértés... Nem, nekik pina kell.

2019. jan. 27. 20:22
 8/31 A kérdező kommentje:
Ha igazad van utolsó, akkor a férfiak nem jó emberek. Én például akkor is szeretném a páromat, akkor is örülnék a társaságának ha éppen valami baja lenne és emiatt nem hiányozna neki a szex. Elég lenne ha érezném hogy szeret.
2019. jan. 27. 20:52
 9/31 anonim ***** válasza:
78%

SM-el kezelnek. Sokszor a legkisebb gondom a szex. Funkció vesztés, izomfájdalom, mellé aktív életet próbálok élni, amilyen állapotban vagyok pár év<5 és csak bottalmtudok közlekedni, és legyen meg a napi szex, mert az jár.

Ha nincs megy a nyüglödés, amikor csak egy ölelésre vágyom és biztonságban elaludni egyből a bugyiba be...

De gondolom eröltessem meg magam, mégiscsak férfi, és pláne mert kezelnek...

2019. jan. 27. 20:53
 10/31 A kérdező kommentje:
9-es sajnálom. A férfiak állatok, komolyan. Hát némelyikben nincsenek érzések, együttérzés, lent hordják az agyukat?
2019. jan. 27. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!