Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőnek kell alkalmazkodni a párjához egy ilyen élethelyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon megkeseríti a napjaimat hogy lassacskán egyre rosszabbá válik párkapcsolatom. Szeretem páromat, és úgy gondolom ő is szeret engem. Középkorú nő vagyok, korai változókorban. Párom már többször szememre vetette hogy változtam, de én is érzem hogy így van, hozzá teszem ez nekem sem jó. Fáradékonyabb vagyok, kedvetlen, rosszul alszom, és ami a legnagyobb baj, egyre kevesebbet hiányzik a szex. Talán már meg is lennék nélküle. Ez folyamatos konfliktusforrás köztünk, párom nem érti hogy én nem akarattal vagyok ilyen. Szerintetek nekem kellene összeszednem magam és akkor is együtt lenni párommal ha kifejezetten nem szeretnék, vagy neki kellene engem jobban megérteni. Van akinek esetleg ráment hasonló problémára a kapcsolata?2019. jan. 27. 19:47
11/31 anonim válasza:
Elárulnád a korotokat, hivatalosan milyen a kapcsolatotok, miota vagytok együtt, van-e közös gyereketek (ha igen akkor mennyi idösek)? (Ha nem akarod kiirni, priviben is irhatod, bár jobb lenne itt.)
12/31 A kérdező kommentje:
Két éve vagyunk egy pár, de ebből egy éve élünk együtt kb. Középkorúak vagyunk, nincs közös gyerek. Mindkettőnknek van sajátja de már külön él,felnőtt.
2019. jan. 27. 21:13
13/31 anonim válasza:
Mindenkinek alkalmazkodni kell. A kapcsolatot legbiztosabban ugy lehet kinyirni, ha a masik feladataival vagy elfoglalva, nem a sajatoddal. Te is tegyel meg minden toled telhetot es o is. Nem erdemes azt mericskelni, hogy kinek kene tobbet. Vigyazzatok, mert mindkettotokben ott bujkal az onzes. Nekem nem sikerult eldontenem melyikotok hozzaallasa rosszabb, az a keseru altalanosito kifakadasod a ferfiakrol pl. nem volt tul szep.
14/31 anonim válasza:
Párodba nem sok együttérzés szorult...
Ez egy elég nehéz időszak a nők életében, csak ezt a férfiak sajnos nem képesek megérteni, ahogy a terhesség nehézségeit sem.
Mindezek ellenére próbálod valahogy kielégíteni a vágyait?
Beszéljétek át ki mit tehet a fennálló helyzetben!
15/31 A kérdező kommentje:
Persze, próbálom. Akkor is kapom a megjegyzést hogy hát most sem akarom? Így elmegy a kedvem még attól is hogy másképp oldjam meg a "problémáját".
2019. jan. 27. 21:38
16/31 anonim válasza:
#11 vok. A korotokat ugy értettem, hogy hány évesek vagytok? Középkoru megjelölés nagyon tág, erösen szubjektiv, gyakorlatilag értelmezhetetlen.
17/31 A kérdező kommentje:
Írtam hogy korai változókor,49.
2019. jan. 27. 22:04
18/31 anonim válasza:
Szeretetteljes kapcsolatban a férfi megérti a nőt, viszont a nő is megérti a férfit, hogy ilyen esetben akkor máshol keresse azt az élményt, amit otthon már nem kap meg. Ez így fair. Vagy pedig kitanulod a cumizás minden csínját-bínját. Ha jól csinálod, egy-egy alkalommal hamar végzel, és a párod öröme is megmarad, sőt fokozódhat is...
19/31 anonim válasza:
Állatok? Túl megértő azért te sem vagy kérdező. Tudod ugyan olyan alapon vagyunk "állatok", amilyen alapon a nőknél eljön a változókor. De akkor legyünk állatok... az állatoknak is van hormonháztartásuk. Ez új információ?
32/f
20/31 anonim válasza:
Hát nálunk ez pont fordítva van sajnos.Középkorú nő vagyok én is, de már átestem a változó koron.Ez nálam (sajnos) nem járt libidó csökkenéssel. Nekem mindig kevés volt a férjemmel a szex heti 1 alkalom. Nekem heti 2 kellene, valahogy megoldom. Most meg már férjem potencia zavarokkal küszködik. Örülj neki Kérdező, hogy nálatok a férjed a nagyobb étvágyú. Hidd el pocsék dolog a szexhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!