Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak kellene alkalmazkodni ebben a problémában, vagy nekem hozzá?
Persze, mindenkinek vannak ideális elképzelései. De a gyerek gondolom akkor is az első, és ahogy ti nem mondtok le erről, a másiktól sem várhatjátok el. Te se tőle, ő se tőled.
Vagy veszekedtek és hisztiztek még hetekig, amíg itt a karácsony, vagy úgy viselkedtek, mint a felnőttek, mindketten engedtek, és 1 napot külön töltötök. Azért ez nem valami nagy katasztrófa, lesz közösen töltött nap az ünnep alatt. Jövőre pedig jó előre egyeztettek a gyerekekkel, és nem lesz szükség a kompromisszumra.
Nem lehet olyat, hogy esetleg négyen mentek el (te, párod, gyermeked, ő párja) az ő gyermekéhez, és akkor mindenki együtt van? Lehet, hogy buta ötlet, de mi például karácsonykor úgy vagyunk vele, hogy minél többen vagyunk együtt, annál jobb :)
Nyilván a legkézenfekvőbb szerintem is az, hogy te maradsz, ő megy, kész, nem kell túlgondolni.
Illetve az ő gyereke és párja nem tud utazni hozzátok, és akkor ti láttok vendégül mindenkit?
"Párommal együtt élünk külön házban"
Most akkor mivan? Együtt éltek, de mégis külön?:D
Mi hasonló család vagyunk (én vagyok az egyik gyerek) - vagy olyan volt hogy mindenki ment a saját gyerekéhez a saját házában, vagy egybegyűltünk mind. Ez utóbbi elsőre picit fura volt, de aztán egész bensőséges lett, egy ebéd/vacsora, kibírtuk, viccelődtünk, jó volt a hangulat.
Alternatívaként az ebéd/vacsora után elvonulhat mindenki a maga gyerekével.
Fura a párod hogy ennyire hajthatatlan....
Szerintem két megoldás lehet.
Már írták.
Miért ne lehetne, hogy a te gyerekeddel és a párjával elutaznátok? Nem ismerik egymást, írod. De most majd megismerik. Visznek sütit, bort és akkor be is szállnak a költségekbe.
Ha semmiképpen nem megoldható, akkor te maradj otthon, ő meg menjen, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!