Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőnek kell alkalmazkodni a párjához egy ilyen élethelyzetben?
Szereted őt, mint embert, de nem kívánod, mint férfit.
A hormon hiánya/túlsúlya okozhat libidó csökkenést, de úgy gondolom, nálad lelki problémák miatt is alakult így. Vagy haragszol a párodra, és ez az érzés elnyomja a szex iránti vágyadat. 49 évesen nem korai a klimax.
Lelkileg nem vagy rendben, úgy beszélsz mint egy 65 éves.
Nővérem 50,már átesett a klimaxon, élvezi, hogy végre vége, hogy nem kell félnie a terhességtől.
Dolgozik, minden nap sportol, bulizni jár, aktív szexuálisan. Már csak egy gyerek él otthon, ő se kicsi már.
A párjával élik világunkat, nektek is azt kéne.
A párod ugyan lehetne megértőbb, de neked kell változtatni. Agyilag mindenképp máshogy kell hozzáállnod a klimaxhoz-nézd a jó oldalát. A fizikális tünetekhez kérj orvosi segítséget.
Dettó mint 20-nál, bár mi fiatalok vagyunk, a párom férfiként mégis ingadozik. Évekig havi 1-2x voltunk együtt, sosem kezdeményezhettem, sőt már akkor feszült lett, ha azt látta rajtam hogy megkívántam. Annyira szétbszta az önbecsülésem hogy dührohamaim lettek, tudat alatt direkt ütögettem, piszkáltam, sértegettem ha fáradt volt valami miatt vagy nem válaszolt a kérdésemre. Egy házisárkáény lettem, egy se füle se farka kapcsolatban.
Én 29 éves vagyok, nmost bontakozna ki a nőiességem úhy igazán, de ez teljesen leblokkolta, ha a párom közeledik (mostanában sok alkalom volt) akkor ideges leszek és szorongani kezdek, nem tudok kikapcsolni, olyan vagyok mint egy prosti, sokszor megjátszom hogy mennyire jó, pedig nem vagyok beindulva, csak ugye félek, hogy ha visszautasítom akkor megint kezdődik a böjt. Elmondani ugyanezért nem szeretném, pedig mindent meg tudunk beszélni, harmonikus a kapcsolat a többi téren. Én krvára örülnék ha olyan párom lenne akivel normális nemi életünk van.
Mindkettőtöknek igencsak vàltoztatni kellene ha tovàbbra is akarjàtok ezt a kapcsolatot.
Te nem vàrhatod el, hogy lemondjon a szexről, ő pedig tanulhatna türelmet, hogy ne puszta ösztönlényként gondolkodjon, viselkedjen.
Ha őszintén szeretitek egymàst, akkor keresitek az utat a màsik boldogsàga felé. A vàltozókori libidóproblémàkra is lehet megoldàs. Ha szereted őt, akkor a testére is, a vele való együttlétre is vàgysz agyban, ha a tested fizikàlisan màr nem úgy működik arról nem tehetsz, de nem is kell emiatt leszarni a pàrod vàgyait, és a szexről sem kell lemondani. Csókok, előjàték, simogatàs, ràhangolódàs, és síkosító is van a vilàgon. A partnered meg kicsit vegyen erőt magàn és tegye magàt takarékra+ többet önkielégítsen. A minőségi ritkàbb együttlét többet ér mint a mindennapos reszelés. Ehhez az egészhez vagy ketten àlltok hozzà màsképp, vagy nem fog működni. Amíg az önzés van előtérben addig nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!