Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfinak vagy a nőnek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak vagy a nőnek kell alkalmazkodni a párjához egy ilyen élethelyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon megkeseríti a napjaimat hogy lassacskán egyre rosszabbá válik párkapcsolatom. Szeretem páromat, és úgy gondolom ő is szeret engem. Középkorú nő vagyok, korai változókorban. Párom már többször szememre vetette hogy változtam, de én is érzem hogy így van, hozzá teszem ez nekem sem jó. Fáradékonyabb vagyok, kedvetlen, rosszul alszom, és ami a legnagyobb baj, egyre kevesebbet hiányzik a szex. Talán már meg is lennék nélküle. Ez folyamatos konfliktusforrás köztünk, párom nem érti hogy én nem akarattal vagyok ilyen. Szerintetek nekem kellene összeszednem magam és akkor is együtt lenni párommal ha kifejezetten nem szeretnék, vagy neki kellene engem jobban megérteni. Van akinek esetleg ráment hasonló problémára a kapcsolata?
2019. jan. 27. 19:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
55%
A 49 az nem KORAI változokor az általában keményen az. Amikor egy éve összeköltöztetek akkor még nálad minden ifjui hévvel ment a szexben, vagy már akkor is csak elviselted??? Picit mintha sántitana a történet. Nem vagytok már gyerekek, rendesen meg kellene beszélnetek öszintén az elképzeléseiteket, a lehetséges kompromisszumokat. Azzal egyértelmüen számolj, hogy egy 5
2019. jan. 27. 23:05
 22/31 anonim ***** válasza:
50%
50 körüli férfi igényli a rendszeres szexet, kielégülést. Ha töled nem kapja meg (és reménye sincs a helyzet javulására) akkor elöbb-utobb máshol fogja keresni, megkapni.
2019. jan. 27. 23:09
 23/31 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló ne haragudj hogy ezt írom, de nagyon szeretnék a helyedben lenni. Ha az én párom is heti 1-szer igényelné. Az nekem pont jó lenne, max. 2. De ő mindennap szeretné, én meg fáradt vagyok, nem jól alszom, és a szeretetén kívül nem vágyom másra. 21-esnek írnám, a kezdeti hév elmúltával igen, voltak ebből már akkor is problémák. Viszont akkor még nem nagyon mondtam. Sajnos jelenleg ezen vitatkozunk legtöbbet, ami azt vettem észre még jobban elveszi a kedvemet.
2019. jan. 28. 00:01
 24/31 anonim ***** válasza:

Szereted őt, mint embert, de nem kívánod, mint férfit.

A hormon hiánya/túlsúlya okozhat libidó csökkenést, de úgy gondolom, nálad lelki problémák miatt is alakult így. Vagy haragszol a párodra, és ez az érzés elnyomja a szex iránti vágyadat. 49 évesen nem korai a klimax.

2019. jan. 28. 00:41
 25/31 anonim ***** válasza:
63%

Lelkileg nem vagy rendben, úgy beszélsz mint egy 65 éves.

Nővérem 50,már átesett a klimaxon, élvezi, hogy végre vége, hogy nem kell félnie a terhességtől.

Dolgozik, minden nap sportol, bulizni jár, aktív szexuálisan. Már csak egy gyerek él otthon, ő se kicsi már.

A párjával élik világunkat, nektek is azt kéne.

A párod ugyan lehetne megértőbb, de neked kell változtatni. Agyilag mindenképp máshogy kell hozzáállnod a klimaxhoz-nézd a jó oldalát. A fizikális tünetekhez kérj orvosi segítséget.

2019. jan. 28. 08:36
 26/31 anonim ***** válasza:
Ès a klimax előtt mennyire volt igènyed a szexre? Mert az is lehet, hogy ilyen tèren eleve nem egyeztek. A mindennapos szex sokaknak sok, változókor nèlkül is. Csak a kapcsolat elejèn ez mèg nem annyira jött ki.
2019. jan. 28. 08:59
 27/31 A kérdező kommentje:
Ez igaz 26-os. Soha nem voltam olyan aki mindennap akarja. Legalábbis hosszú kapcsolatban, együttélésnél semmiképp. A volt házasságomban ebből nem volt probléma. Mégis azt érzem mostanában még annyira sem hiányzik. Ezért gondoltam a változókorra mint okra, de már arra is hogy talán a muszáj érzés miatt ment el a kedvem tőle. Nem tudom melyik.
2019. jan. 28. 10:29
 28/31 anonim ***** válasza:
75%

Dettó mint 20-nál, bár mi fiatalok vagyunk, a párom férfiként mégis ingadozik. Évekig havi 1-2x voltunk együtt, sosem kezdeményezhettem, sőt már akkor feszült lett, ha azt látta rajtam hogy megkívántam. Annyira szétbszta az önbecsülésem hogy dührohamaim lettek, tudat alatt direkt ütögettem, piszkáltam, sértegettem ha fáradt volt valami miatt vagy nem válaszolt a kérdésemre. Egy házisárkáény lettem, egy se füle se farka kapcsolatban.

Én 29 éves vagyok, nmost bontakozna ki a nőiességem úhy igazán, de ez teljesen leblokkolta, ha a párom közeledik (mostanában sok alkalom volt) akkor ideges leszek és szorongani kezdek, nem tudok kikapcsolni, olyan vagyok mint egy prosti, sokszor megjátszom hogy mennyire jó, pedig nem vagyok beindulva, csak ugye félek, hogy ha visszautasítom akkor megint kezdődik a böjt. Elmondani ugyanezért nem szeretném, pedig mindent meg tudunk beszélni, harmonikus a kapcsolat a többi téren. Én krvára örülnék ha olyan párom lenne akivel normális nemi életünk van.

2019. jan. 28. 12:35
 29/31 A kérdező kommentje:
28-as az elmondottaid második részét én is érzem néha. Mintha prosti lennék, aki arra való hogy kiszolgálja e téren a párát, ez kötelessége. Emiatt én is többször voltam már úgy hogy nem akartam, mégsem mutattam ki hogy essünk túl rajta a sértődés elkerülése miatt. Azt hiszem haragszom a páromra amiért ilyen helyzetbe kényszerít hogy nem lehetek önmagam, nem aszerint cselekszem amit érzek, és őt okolom ezért! Pedig más téren jól megvagyunk, kedves, segítőkész férfi.
2019. jan. 28. 12:43
 30/31 anonim ***** válasza:
24%

Mindkettőtöknek igencsak vàltoztatni kellene ha tovàbbra is akarjàtok ezt a kapcsolatot.

Te nem vàrhatod el, hogy lemondjon a szexről, ő pedig tanulhatna türelmet, hogy ne puszta ösztönlényként gondolkodjon, viselkedjen.

Ha őszintén szeretitek egymàst, akkor keresitek az utat a màsik boldogsàga felé. A vàltozókori libidóproblémàkra is lehet megoldàs. Ha szereted őt, akkor a testére is, a vele való együttlétre is vàgysz agyban, ha a tested fizikàlisan màr nem úgy működik arról nem tehetsz, de nem is kell emiatt leszarni a pàrod vàgyait, és a szexről sem kell lemondani. Csókok, előjàték, simogatàs, ràhangolódàs, és síkosító is van a vilàgon. A partnered meg kicsit vegyen erőt magàn és tegye magàt takarékra+ többet önkielégítsen. A minőségi ritkàbb együttlét többet ér mint a mindennapos reszelés. Ehhez az egészhez vagy ketten àlltok hozzà màsképp, vagy nem fog működni. Amíg az önzés van előtérben addig nem fog menni.

2019. jan. 28. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!