Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog? Exxel fotókat eltenni?
A párom mar a volegényem , 3éve egyutt leszunk lassan . Elokerultek még régi cuccai . És voltak ott kozos fotói az exével, és eltette őket . Kb 3 db . Van kozos gyerekuk is , de nem foglalkozik vele a gyerek
. Már szerintem kb 7 éve biztos nincsenek egyutt . Nekem esik csak rosszul az exes fotó ? Vagy másnál is van ilyen és ez normális ?
Normális dolog.
Ha tegyük fel, elhagy Téged, meg a gyereket 5 év múlva, Te nem tartanál meg róla fényképet?
"Ha tegyük fel, elhagy Téged, meg a gyereket 5 év múlva, Te nem tartanál meg róla fényképet?"
Erre miért nem válaszolsz? Kíváncsi lennék mit gondolsz.
Már otthagyott valakit a saját gyerek ellenére is. Gondolom, ez akkor sem volt opció. Bár te már azon aggódsz, hogy az exével közös képeket eltette, tehát nem értem, hogy mire az aggódás, ha te biztos vagy benne, hogy téged sosem csal meg, sosem hagy el.
De kívánjuk neked,hogy benneteket ne hagyjon ott. A kérdésedre a válasz pedig: igen, normális.
Nem rosszakarásból kérdezem, hanem, hogy ebben az esetben te mit tennél?
Mert szerintem tök normális a gyermekem anyjáról, apjáról fotót tartani. De az egész kérdés teljesen felesleges, ha ennyire elutasítasz más nézőpontokat. Egyáltalán minek tetted fel ezt a kérdést? :D
érdekes, hogy csak mondod a magadét és a kérdésekre sem válaszolsz..
"Nincs ilyen opció ! Barmennyire sok a rosszakaró". Ez nem rossz akarás, Te kérdezted a véleményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!