Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog? Exxel fotókat eltenni?

Figyelt kérdés

A párom mar a volegényem , 3éve egyutt leszunk lassan . Elokerultek még régi cuccai . És voltak ott kozos fotói az exével, és eltette őket . Kb 3 db . Van kozos gyerekuk is , de nem foglalkozik vele a gyerek

. Már szerintem kb 7 éve biztos nincsenek egyutt . Nekem esik csak rosszul az exes fotó ? Vagy másnál is van ilyen és ez normális ?

2018. jan. 29. 05:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
38%
A kérdező mondata, hogy "nem foglakozik vele a gyerek" szerintem is azt mutatja, hogy itt az apa is hibás. Én is elvált vagyok, minden nap találkozom a gyerekemmel. De láttam olyan helyzetet rokonságban, amikor tényleg feladta az apa a kapcsolattartást a 3 gyereke közül kettővel és szerintem sem volt jobb lehetősége. A harmadik egyébként vele él. Van az a szint amikor vagy az anyjuk miatt vagy maguktól, nem tudom, de annyira ellenségesek a gyerekek, hogy egy idő után nincs mit tenni. Most is elhívja őket évente kétszer, de nem akarnak jönni, és már nem erőlteti.
2018. jan. 29. 19:17
 32/47 anonim ***** válasza:
72%
Váláskor a gyerek sokszor hibáztatja azt a szülőt aki elmegy. És ha esetleg az illető apuka megcsalta anyukát, úgy lett vége a házasságnak, akkor a gyerekek többsége árulónak tartja. Itt lenne az anyának szerepe abban, hogy odafigyeljen arra, hogy a gyerek ne utálja az apját, de melyik megcsalt nő fog erre figyelmet fordítani?
2018. jan. 29. 19:37
 33/47 anonim ***** válasza:
84%
Savazzatok le, de szerintem a hormonok meghülyítettek.
2018. jan. 29. 20:08
 34/47 anonim ***** válasza:

Látta képeket és elfogadja, hogy 27 évesen van múltam.

Tedd ezt te is és boldogabb leszel, ne pörögj a múlton, mert változtatni nem tudsz rajta, fotó ide vagy oda.

2018. jan. 29. 20:43
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

#2, nocsak akkor neked is vannak még "exes" fotóid?

:XD

2018. jan. 29. 22:58
 36/47 A kérdező kommentje:
A kerdes elment mas iranyba .... orulok hogy sok "okos" unatkozik 😂😂
2018. jan. 30. 07:25
 37/47 anonim ***** válasza:
71%
Bocs kérdező, de milyen férfi az aki nem foglalkozik a saját gyerekével? Gusztustalan.
2018. jan. 30. 07:32
 38/47 A kérdező kommentje:
Milyen nem foglalkozik vele ? Fejezzetek mar be a hulyeseg hajtasat !!! Semmit nem tudtok az egeszrol, csak okoskodtok !!!!! Es nem is ez volt a kerdes !!!!
2018. jan. 30. 08:32
 39/47 anonim ***** válasza:
59%

Olvassátok már el a kérdést!

"Van kozos gyerekuk is , de nem foglalkozik vele a gyerek"

2018. jan. 30. 08:35
 40/47 A kérdező kommentje:
En csak azert irtam bele, hogy nem meseszép kapcsolatról van szó !!!! És tudom mit írtam, az úgy is van !!! A volegenyem mindent megadott neki, napi szinten hivta, ment -mentunk erte 2hetente !!! Tudom jol hogy igenis jo apa lesz !!! De befejeztem a temat, mert nem ebből indult ki a kerdes !!!!! Nem erre szerettem volna hulye valaszokat kapni !!!!
2018. jan. 30. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!