Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog? Exxel fotókat eltenni?
A párom mar a volegényem , 3éve egyutt leszunk lassan . Elokerultek még régi cuccai . És voltak ott kozos fotói az exével, és eltette őket . Kb 3 db . Van kozos gyerekuk is , de nem foglalkozik vele a gyerek
. Már szerintem kb 7 éve biztos nincsenek egyutt . Nekem esik csak rosszul az exes fotó ? Vagy másnál is van ilyen és ez normális ?
Jó, ha ő így, akkor te is?
És ha megvakarja a tökét?
Amúgy nem hiszem, hogy fel fog neki tűnni, hogy mik hevernek a fiókodban.
De nagyon jellemtelen ember, ha beletörődött abba, hogy a gyereke 7 éve ne figlakozuon vele.
Nekem a mai napig megvan a volt párommal az összes képünk egy adathordozón kimentve. Sőt, mivel 4,5évet voltunk együtt elég sok családi eseményen együtt vettünk részt, szüli és névnapok, konfirmáció stb. az ezeken készült képek amiket szerepel nem töröltem le a számítógépemről és nem is fogom, pedig van párom. Kérdésedre válaszolva, igen, normális dolog.
N27
A te párod se a falra tette ki, valami "régi cuccai előkerültek", ami első tippre azt jelenti hogy kiürítettetek valami évek óta halmozódott fiókot vagy költözés után megmaradt dobozt, vagy előkerült valami mögül egy album és belenéztetek hogy mi van benne, találtatok benne három képet és ő eltette valami emlékes dobozba, albumba a többi régi fotója mellé.
Ez teljesen normális, mert a gyermeke anyja, akármilyen is a kapcsolatuk, egy fejezet marad az életéből. Nem kérheted hogy törölje ki, felnőtt emberek vagytok, mindenkinek van múltja amihez neked semmi közöd.
Az én páromnak is vannak régi fotói, meg az egyik exétől egy pár rajza. Tényleg szépen rajzol a csaj, sokat dolgozott vele, szívből adta és valamit jelentett a barátomnak. Hiába nincsenek már együtt több mint két éve, nem fogom kérni hogy dobja ki. Ettől még nem akarnak egymástól semmit, néha beszélnek, a lánynak van egy fél éves kapcsolata, mi több mint egy éve együtt vagyunk, összeköltözést tervezünk. De az emlék emlék marad.
Mindig is csodálkoztam azokon az embereken, akik azt hiszik, a gyerek minden ok nélkül tojik a szüleire.
A párod pocsék apa volt, ha a gyereke tojik a fejére. Ha valaha is valóban jó kapcsolatuk lett volna, a gyerek IS keresné a társaságát és szívesen lenne vele.
Pár fotó meg nem jelent semmit.
Persze, könnyebb azt mondani hogy "ellenem nevelik", mint az asztalra csapni és "az én gyerekem, JOGOM VAN látni".
Elég gáz a vőlegényed :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!