Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog? Exxel fotókat eltenni?

Figyelt kérdés

A párom mar a volegényem , 3éve egyutt leszunk lassan . Elokerultek még régi cuccai . És voltak ott kozos fotói az exével, és eltette őket . Kb 3 db . Van kozos gyerekuk is , de nem foglalkozik vele a gyerek

. Már szerintem kb 7 éve biztos nincsenek egyutt . Nekem esik csak rosszul az exes fotó ? Vagy másnál is van ilyen és ez normális ?

2018. jan. 29. 05:29
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

“de így én is megtartom, aztán majd kiderul neki hogy fognak tetszeni ...” Ééés ismét egy csodálatos, őszinte, nyílt, megfelelően kommunikáló, FELNŐTT párkapcsolat, amire házasságot készülnek építeni... ja, nem.

Újabb válásra felkészülni, vigyázz, kész... rajt!

2018. jan. 29. 07:15
 12/47 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó. Hanem en ugy gondolom , 1 ember mindig ugyanazt varja el a parjatol amit o maga is. Amit o megtehet, azt a masik is..... ez igy korrekt szerintem.
2018. jan. 29. 07:37
 13/47 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem van az a helyzet, amikor nem feltétlenül jó ha megtartja a képeket a kapcsolat szempontjából. Múlt vagy nem múlt, de van olyan amikor az új kapcsolat szempontjából jobb ha nem. Van a másik helyzet, amikor elfogadhatóbb, nyilván nem olyan jó látni a párunkat egy másik emberrel, nem hiszem, hogy senkit nem zavar egy pillanatig sem. Oké, hogy volt, de attól nekem elég furcsa lenne látni a párom az exével, én sem akarom pl. Ez még nem szemétség. De attól nem dobatja ki a másikkal a képeit.

Szerintem egyébként pl egy fiatalkori szerelemnél amikor se gyerek se semmi, sőt csúnyán váltak szét, abban az esetben pl nem értem minek annyira tartogatni a képeket. Nekem is vannak közös emlékek, de nem fénykép formájában, én nem tarzottam meg őket. Nem méregből, nem más kedvéért hanem egyszerűen nem érdekelt, mit lesegettem volna. Ha netán mégis nagyon akarom látni, neten már azt is meg lehet tenni hála a net csodájának.

Mindenkinek szíve joga, mit csinál a múlt emlékeivel, de ha a másikat zavarja, jobb ha meg van beszélve a dolog, s akkor talán jobban elfogadja.

2018. jan. 29. 07:53
 14/47 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem a bajodat. Ha valami olcsó maca képe lenne, akit egy fesztiválon felpróbált, vagy egy thaiföldi kiruccanáson készült képeket őrizgetne, amelyeken félmeztelen transzvesztitákkal vagy szexmunkásokkal pózol, akkor megérteném, hogy kiakadsz. De bakker, a gyereke anyjával közös 3(!) db kép...

"de így én is megtartom, aztán majd kiderul neki hogy fognak tetszeni ..."

Persze most részedről jöhet a sunyi bosszúállás. Hosszú életű kapcsolat lesz...

2018. jan. 29. 08:06
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha velem lennél, már sokkot kaptál volna, mert az összes exemről vannak fényképek, levelek, meg egy-két kisebb tárgy is. 40 évesen nem is csak egy-két nőről beszélünk. Ami pedig azt illeti, hogy te is elrakod, bosszúból, az egyrészt gyerekes, másrészt én örülnék neki. Ha ugyanis kidobsz mindent az exekről, akkor nyilvánvaló, hogy ugyanezt fogod csinálni a mi kettőnk emlékeivel is, sőt rossz esetben velem is amint felmerül egy súlyosabbnak látszó probléma. Ami nagyon úgy néz ki, igen gyorsan fel fog.
2018. jan. 29. 08:20
 16/47 A kérdező kommentje:
Én akkorsem tartom normálisnak . Főleg hogy júniusban megszuletik a gyermekunk... Na, de ha ő is így fogja gondolni, hogy örül az exes fotóimnak, így elfogadom én is az övéit . Én kidobnám őket, mert valóban minek tartogatni-nézegetni? A múlt elmúlt, a jelen és jovő van...
2018. jan. 29. 09:10
 17/47 anonim ***** válasza:

Kérdező!

"Én nem tárolnám az exeimmel a fotóimat, de így én is megtartom, aztán majd kiderul neki hogy fognak tetszeni ..."

Ezzel a hozzáállásoddal nem sokra mész...ha Te is, Én is! A problémádat nem fogja megoldani, sőt még talán olajat is öntesz a tűzre.

3 db képről van szó, amelyeken a gyerekének (teljesen mindegy, milyen a kapcsolatuk) az anyja van. Gondolom, nem nézegeti minden nap a képeket és beszél hozzájuk.

Nézőpont kérdése, kinek mi a normális. Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló. Ha neked rosszul esik, akkor mondd el neki.

2018. jan. 29. 09:49
 18/47 anonim ***** válasza:

Mi 2 éve szakítottunk az exemmel, 5 évig voltunk együtt (lánykérés is volt, együtt éltünk, stb). A mai napig vannak róla fotóim, bár csak 5-6 (meg még pár van a gépen is).

Sok szép helyre elmentünk együtt és ott is készültek közös fotók. Azokat biztos nem dobnám ki, a háttér miatt, mert gyönyörű :)

2018. jan. 29. 10:06
 19/47 anonim ***** válasza:
85%

Vigyazz. Nehogy teged is elhagyjon egy gyerekkel,akit ellene nevelsz majd, es lesz egy kozos kepetek,amit eltesz.

Micsoda nő vagy te. Ha szeretnéd, a gyerekét is szeretnéd és azon lennél,h jo kapcsolata legyen a gyerekevel,es nem egy sz,ar kepen sirnal...

2018. jan. 29. 11:31
 20/47 A kérdező kommentje:
Jézusom ! Mennyien nem a kerdesre figyeltek . Dee, johogynem majd alázza szét magát elottuk 😂😂 így is jo ideig azt tette.... de ez marhara nem a kerdeshez tartozik.....
2018. jan. 29. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!