Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért gondolják még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják még mindig sokan, hogy a nőnek kötelessége a házat rendben tartani, a férfinak pedig a kisujját se kell mozdítania a munkán kívül?

Figyelt kérdés

Szóval sok embernél tapasztalom még mindig ezt a hozzáállást. 2017-et írunk, és még mindig vannak párok/házastársak/stb. akik így élnek. A nő főz-mos-takarít-gyereket nevel-vásárol-pénzt oszt be és természetesen mindemellett dolgozik, a férfi meg dolgozik, aztán hazamegy és elvan magának. Eszébe nem jutna, hogy ő is ott él, ő is gyártja a szemetet, a szennyest, ő is eszik, ő is benne volt a gyerekcsinálásban és még sorolhatnám.

A legszebb amikor a férfi anyja sulykolja ezt a férfibe, és gyűlöli a menyét, ha az nem nyalja 3x körbe a pici fiacskája popsikáját. (Az én anyósjelöltem is így indított mikor különköltöztünk tőle)

Szerencsére én meg tudtam értetni a párommal, hogy nagyon tudom értékelni amikor üres mosogató vár haza, vagy rendben van a lakás, és nem mindent nekem kell csinálnom. Egyenlően felosztottuk a dolgokat.

De például ott van anyám a párjával, mindketten 12 óráznak, de emellett anyám még neveli a két fiát és intézi a házimunkát. A pasas meg csak van, hobbizgat, szerelget, olyan mint egy 3. fiúgyermek.

Szerintem ez rohadt bosszantó... Miért van ez? Rosszul nevelték ezeket a pasikat? Vagy egyszerűen csak el vannak kényelmesedve? Lehet hogy a nők cseszik el, akik a férjük minden szavára ugranak... Nem tudom, de érdekel.

2017. szept. 16. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
0%
András és kérdező. Szerintem kicsit mindketten túltoltátok a témát, mi lenne, ha aludnátok rá egyet? :-)
2017. szept. 16. 21:35
 72/74 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, én már feladtam a dolog azon részét, nem etetem tovább a trollt :)
2017. szept. 16. 21:58
 73/74 anonim ***** válasza:
100%

Ezt zömmel az anyukák szúrják el. Mivel?

13 éves lány: mos fel, főzz, takaríts, mert "tanuld meg".

13 éves fiú: jaj, nem kell porolnod, menj csak biciklizz, vagy kalapálj, a takarítás női munka.

NEM! Amíg én is ások, szöget verek be, fúrok, mosogatócsaptelepet kapok szét, ha kell, addig a kedves párom, fiam is vegye a kezébe a porszívót és pont.

Bár én úgy is tanítom a gyerekemet is, hogy a házimunka nem az ördögtől való és nem hal bele, ha megtanul főzni is magára :D

2017. szept. 18. 15:20
 74/74 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a normális a mai világban, jó hozáállás :)
2017. szept. 19. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!