Sokan érzik azt hogy szinte minden rendben van az életükben de mégis olyan szürke minden nap?
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet ez gyakori, még ha itt nem is tudnék egy reprezentatív mintát felállítani.
Lehet túl sok hollywoody filmet néztem és az torzította el a valóságérzetemet, de valahogy ennél többre vágyom...
Felkerültem Pestre, van sok rokonom, pár haverom, jó munkahely/munkatársak. Nincsenek anyagi problémáim, a családi hátterem átlagon felüli. Vannak számomra egész érdekes hobbijaim, a genetikai felépítésem is előnyösnek mondható, egészségesen élek.
Ennek ellenére úgy érek haza mostanában hogy egyből piálni kezdek, az önbizalmam hullámzó, és azt érzem hogy elmegy mellettem az élet.
hallod, nem hiszem el de erre még nem is gondoltam..!
tényleg basszus, mikor a fősuli ott volt akkor a vizsgák sikerültek, néha egy-egy lánnyal volt valami, meg videojátékoztam (Darkest Dungeon pl :d)
Most meg a világon nincs semmi ilyesmi...
Tényleg ez hiányzik! :S
Terveim vannak meg minden a jövőre nézve, de rájöttem valamire.
A felnőtt világban nehezebb sikerélményt szerezni.
most csatlakozok 1-2 közösséghez, remélem jobb lesz.
tegnap nekiálltam folytatni a GTA IV-et, rohadt jó volt :D megléeszek úgy tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!