Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám finoman jelezni a barátnőmnek, hogy ideje lenne lassan neki is bele adni a rezsibe?
Közel 3-4 hónapja költözött hozzám,a szüleitől.A ház hitelébe tiszta sor,hogy ne fizessen bele,mert azt én vettem fel,az az én dolgom.
Viszont mióta ide költözött ugye megnőtt a villanyszámla,a vízhasználat stb.
a leginkább zavar,hogy a kajába sem add bele.
Magától persze nem vonja meg a jót,gyakran plázázik állandóan új ruhákra ékszerekre szórja el a pénzét.
Értem,hogy én vagyok a férfi a házban,azt is megértem,hogy többet keresek nála,de attól még köteles vagyok eltartani egy 25 éves felnőtt dolgozó nőt?
jézusom, hát ez durva, jobban jártál, hogy vége lett. a te hibád ebben, hogy nem tisztáztad az elején az anyagiakat, neki meg nem volt egyértelmű, hogy egy normál kapcsolatban közös a teherviselés. a következő kapcsolatodban szerintem már az elején puhatolózz, hogy milyen a lány hozzáállása a pénzhez.
hogy vagy, keresett azóta a hisztérika? meg ne törj :D
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!