Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudnám finoman jelezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám finoman jelezni a barátnőmnek, hogy ideje lenne lassan neki is bele adni a rezsibe?

Figyelt kérdés

Közel 3-4 hónapja költözött hozzám,a szüleitől.A ház hitelébe tiszta sor,hogy ne fizessen bele,mert azt én vettem fel,az az én dolgom.

Viszont mióta ide költözött ugye megnőtt a villanyszámla,a vízhasználat stb.

a leginkább zavar,hogy a kajába sem add bele.

Magától persze nem vonja meg a jót,gyakran plázázik állandóan új ruhákra ékszerekre szórja el a pénzét.

Értem,hogy én vagyok a férfi a házban,azt is megértem,hogy többet keresek nála,de attól még köteles vagyok eltartani egy 25 éves felnőtt dolgozó nőt?

2017. szept. 8. 09:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
94%
25 km nekem egy laza hétvégi séta.. Ez áldozat? :D Ez?? Ember, ez a lotyó úgy manipulál, ahogy jólesik neki, te meg vagy olyan hülye, hogy bevedd. Mindenesetre a te életed, elpazarolhatod egy ilyen élősködőre, de komolyan megéri?
2017. szept. 8. 10:17
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb az egészben, ha most kidobod, fél-1 év múlva gondolsz majd rá életed legjobb döntései között lesz. Szerencsére tapasztalat ;)
2017. szept. 8. 10:20
 23/43 A kérdező kommentje:
25 km nekem se tűnik soknak.Mondjuk a páromnak nincs autója,igazából jogsija sincs.Ha be akar menni a városba buszozik,vagy én viszem be autóval(általában én szoktam bevinni autóval)
2017. szept. 8. 10:23
 24/43 A legrosszabb ***** válasza:
84%
Komolyan egyes nők hogy nem érzik cikinek, hogy belecsüccsennek a nem saját maguk által megteremtett komfortba és részükről a puncijuk szolgáltatásával le vannak tudva a költségek. Kínos, felettébb kínos, habár ezt egy plázacsótány úgysem érti meg.
2017. szept. 8. 10:37
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, szóval élősködik rajtad, téged ez zavar, és ahelyett, hogy leültetnéd és kinyitnád a szádat, itt kérdezed meg hogy hogy jelezd finoman, meg játszmázni kezdesz...

Szerintem teljesen megérdemlitek egymást. :D

2017. szept. 8. 10:38
 26/43 anonim ***** válasza:
Most már viszont tényleg állj a sarkadra. Az is elég durva, hogy eddig hagytad, hogy ne fizessen semmit. Nem értem mit gondolt.
2017. szept. 8. 11:01
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogy mi volt :-)
2017. szept. 8. 11:13
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy ő sok mindent tett érted, attól még a víz, a gáz, a villany, az étel bizony pénzbe kerül. Legközelebb, ha felhozza, tárcsázd a Tigáz számát, add át a telefont, és mond a barátnődnek, hogy lesz szíves ezt nekik is elmagyarázni, mert nem értik.

Egy párkapcsolatban ALAP kellene legyen, hogy mindent meg tudtok beszélni, és az is, hogy a terhek közösek. Na most, részéről a teher csak a te válladon pihenjen, te meg nem mersz egyenesen beszélni vele. Ez így nem fog sokáig működni. Nem használnak a szép szavak.

Mire hazaér, ülj le, számold ki a rezsi felét, nagyjából a kaja felét, majd tedd elé, és mond el, hogy innentől be kell szállnia, mert nem bírod, és nem is akarod egyedül finanszírozni a KÖZÖS életeteket. Ha ezt nem tudjátok megbeszélni, akkor hagyjátok a fenébe, mert annál csak nagyobb, kínosak dolgok fognak jönni.

(Tényleg zárójeles, hogy én a helyedben nagyon elgondolkodnék, hogy ilyen nővel szeretnék-e együtt élni. Kisebb baj, hogy nem is gondolt arra, hogy beszálljon, de sokkal nagyobb, hogy még ő sértődik meg. Ne hagyd magad kihasználni!)

2017. szept. 8. 11:15
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
25 km az semmi, ez nem áldozat, kocsival nincs fél óra perc, de busszal sem megerőltető. Egy nagyobb város egyik végből a másikba több idő elérni. A csaj kihasznál, Te meg hagyod. Nem fog neki tetszeni a felesben fizetés, de azt próbáld meg. Hitelen kívül mindent, és persze,ruhát, kozmetikát stb oldja meg maga.
2017. szept. 8. 12:39
 30/43 anonim ***** válasza:

Egyik dolog, hogy addig nem költöztetek senkit magamhoz, amíg nem tisztázom a szabályokat.

Másik, ami viszont minden emberi kapcsolatra érvényes: soha ne hidd azt, hogy csak azért, mert neked valami természetes, másnak is az. Eszméletlen emberek vannak. Nekem az lett volna az első dolgom, hogy akkor üljünk le, beszéljük meg.

De már megszoktam, hogy az emberek többsége hülye és/vagy paraszt.

2017. szept. 8. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!