Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudnám finoman jelezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám finoman jelezni a barátnőmnek, hogy ideje lenne lassan neki is bele adni a rezsibe?

Figyelt kérdés

Közel 3-4 hónapja költözött hozzám,a szüleitől.A ház hitelébe tiszta sor,hogy ne fizessen bele,mert azt én vettem fel,az az én dolgom.

Viszont mióta ide költözött ugye megnőtt a villanyszámla,a vízhasználat stb.

a leginkább zavar,hogy a kajába sem add bele.

Magától persze nem vonja meg a jót,gyakran plázázik állandóan új ruhákra ékszerekre szórja el a pénzét.

Értem,hogy én vagyok a férfi a házban,azt is megértem,hogy többet keresek nála,de attól még köteles vagyok eltartani egy 25 éves felnőtt dolgozó nőt?

2017. szept. 8. 09:36
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

itt vagy a hibás.

összeköltözéskor kellett volna megbeszélni a pénzügyeket.

mit célozgatsz??? szólj neki és kész.

2017. szept. 8. 15:13
 32/43 anonim ***** válasza:

A kérdésben van két jelző amit nem értek és az egész kérdés "rákfenéjének érzem!

"finoman" és "lassan", hát mi a büdös faxra vártál 3-4 hónapot? Meg, ha ennyit nem tudsz megbeszélni vele "nyílt kártyákkal" akkor már régen rossz!

2017. szept. 8. 16:31
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én az idősebb generációhoz tartozom, de nálunk az összeköltözés egyben a közös teherviselést is jelentette mindig. Akár mindketten dolgoztunk, akár csak az egyikünk, mindegy volt, mindig a közös kasszából gazdálkodtunk.
2017. szept. 8. 17:17
 34/43 anonim ***** válasza:
52%

Ha most kiadnám az egyik szobát itt, akkor azzal a vadidegennel, aki jelentkezne, megbeszélném az anyagiakat.

Ez a csaj a farkadat a szájába veszi, és nem mered neki megmondani, hogy fizessen?

2017. szept. 8. 17:29
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

kérdező, a barátnőd dolgozik rád?

mos, főz, süt, mosogat, takarít, vasal, pakol??

mert bizony az is munka, ami nincs forintosítva, és éppen ezért ingyenmeló!

amennyiben dolgozik rád, vezeti a háztartást, úgy nem értem, min vagy felháborodva?

ha ezt egy bejárónőnek kéne megfizetned, nem úsznád meg ilyen olcsón.

2017. szept. 8. 17:35
 36/43 anonim ***** válasza:
79%
Ha magatol nem jon ra, hogy illendo lenne beszallni a kozos eletetek koltsegeibe, en biztos hogy nem celozgatnek a temara sem finoman sem durvan, hanem hazakuldenem a draga jo edesanyjahoz, aki ilyen onzove nevelte.
2017. szept. 8. 19:43
 37/43 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Bocsi,hogy ilyen későn írok,de dolgoztam.Utána volt egy kellemetlen beszélgetésem és hát most úgy néz ki,hogy nincs barátnőm már.

Megfogadtam amit mondtatok,úgy mentem haza,hogy beszélgessünk a rezsiről.

Hazaértem,fürdőszobában felkapcsolva volt a villany,tévé bekapcsolva,barátnőm pedig a laptopommal gépezett.

Felhoztam a témát,hogy hát ő is beszállhatna rezsibe.

Kiakadt,hogy milyen smucig,pitiáner alak vagyok,hogy csak le akarom őt húzni biztos pénzzel stb.

Idegességében elkezdte földhöz dobálni az egyetlen étkészletemet(porcelán tányérokat,amely még a nagyszüleimé volt,ők adtak édesapámnak mikor ő megházasosdott édesapám pedig nekem mikor elköltöztem otthonról)

Jó akkor mondtam,hogy ennek vége,szakítok vele elkezdett erre bőgni(nem hatott meg)megkértem,hogy csomagoljon össze és menjen haza.

Összecsomagolt,bőgött közben és érte jött faterja,szóval itt tartok most.

2017. szept. 8. 21:07
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, ez a reakció részéről nagyon gyerekes volt. Ne érezd magad szarul.
2017. szept. 8. 21:21
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
#37 Azért erre számítani lehetett. Mármint hogy nem fog beszállni. Véget ért a móka. Az étkészlet az szemét húzás volt, főleg ha tudta, hogy örökölted te is. Hisztis kislány, remélem több közöd már nem lesz hozzá. Egy percig ne bánd! És legközelebb az elején tisztázzátok ki mit ad bele a közösbe, hogy még időben kiszűrd az ilyen élősködőket.
2017. szept. 9. 07:58
 40/43 anonim ***** válasza:

NEM magától értetődő. Leülsz, odaadod neki az összeszámolt összegről szóló papírkát és elkéred a felét.

Ennyi.

2017. szept. 9. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!