Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja a barátnőmnek? Kikészülök idegileg.
Figyelt kérdés
Hullámokban változik a hangulata. Sokszor olyan harapós,rá jön a rosszkedv és olyankor még a világgal is baja van. Elég bántó tud lenni,utána oda jön bocsánatot kérni,van hogy sír is emiatt. Tudom hogy ő nem ilyen ezért kikészít,hogy mi lehet vele. Szeretnék segíteni,de úgy érzem,hogy elzárkózik tőlem. Lehet ő maga sem tudja,mi a baja? Mitől viselkedhet így? Hogyan tudnék segíteni neki? Már kérdeztem,de nem sikerült egyről a kettőre jutni.2017. aug. 11. 03:34
1/7 anonim válasza:
Kimerult,faradt. A tulterheltseg,stressz teszi. A sport kiegyenlitene kicsit a hangulatat.
Vagy: A szangvinikus az ilyen hullamzo hangulatu. Hallottad mar,h hangulatember? Otipikusan az lehet.
2/7 anonim válasza:
Kimerült, fáradt.
Sokat dolgozik? Vagy épp nincs állandó munkája.
Magamból kiindulva én akkor vagyok harapósabb, ha valami miatt aggódok - akár munka, akár egyéb -, és akkor bizony néha zavar, hogy a párom kérdezősködik, meg faggatózik, mert még magamnak sem tudm ontosan megfogalmazni, mi miatt félek.
4/7 anonim válasza:
Mindenki életében vannak olyan napok amikor úgy érzi, hogy semmisem jó. Próbálj vele minél több időt együtttölteni. Szervezz olyan programokat amiről tudod, hogy a barátnődnek is tetszene. Szurkolok, hogy minden rendbe jöjjön.
5/7 anonim válasza:
Ez attól függ,régebben,illetve elejétől fogva ilyen volt-e,vagy csak mostanában.Ha ez az egész újkeletű dolog,akkor lehet problémája akár veled és belefásulhatott a kapcsolatba,de lehet más jellegű gondja is,mondjuk depresszió,ami miatt rajtad csattan az ostor.Mivel a közeledés nem segített,így azt tudom tanácsolni,kicsit hagyd magára.Nyilván ne fordíts neki hátat,csak kezdj kicsit távolodni tőle.Kiderül,hogy reagál erre.
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak egy kis törődésre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!