Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudnám finoman jelezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám finoman jelezni a barátnőmnek, hogy ideje lenne lassan neki is bele adni a rezsibe?

Figyelt kérdés

Közel 3-4 hónapja költözött hozzám,a szüleitől.A ház hitelébe tiszta sor,hogy ne fizessen bele,mert azt én vettem fel,az az én dolgom.

Viszont mióta ide költözött ugye megnőtt a villanyszámla,a vízhasználat stb.

a leginkább zavar,hogy a kajába sem add bele.

Magától persze nem vonja meg a jót,gyakran plázázik állandóan új ruhákra ékszerekre szórja el a pénzét.

Értem,hogy én vagyok a férfi a házban,azt is megértem,hogy többet keresek nála,de attól még köteles vagyok eltartani egy 25 éves felnőtt dolgozó nőt?

2017. szept. 8. 09:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%

Drága így a dugás :)

Add a kezébe a villanyszámlát, hogy fizesse be. S ah ügyes volt, mostantól mindig ő fizetheti :)

2017. szept. 8. 10:01
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus milyen emberek vannak.. komolyan nem tűnik fel, hogy kihasznál ez a parazita?

Ne finomkodj, felesleges, mondd meg neki egyenesen, hogy nem fair, hogy mindent te fizetsz, ezért ezentúl igenis vegye ki a részét. Ha meg felháborodik, akkor szépen csomagolja a cuccait és keressen másik balekot, akit ennyire lehúzhat.

2017. szept. 8. 10:01
 13/43 A kérdező kommentje:

Nehéz ezt így szóba hozni sajnos,mert elég gyakran előhozza,hogy ő mennyi áldozatott hozott értem.

Otthagyta a várost,a családját és barátait,hogy ideköltözhessen vidékre miattam.(25km-re lakunk most a várostól ahol lakott)

2017. szept. 8. 10:02
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Paterold haza, ez nem áldozat hogy ott hagyta a lakóhelyét barátait. Már most mérgező ez a kapcsolat, légy karakán. Legalábbis legyél résen ugyanis jelenleg full kihasznál.
2017. szept. 8. 10:06
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
#13 Érzelmi zsarolás a csaj részéről, azért nem kispályás ha ezt dobta be mentségére. 25 km biciklivel sem sok, akármikor hazamehet ha valami nem tetszik. Kérdező azért te is érzed ám, hogy ez a kapcsolat érdek inkább.
2017. szept. 8. 10:09
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyenes beszéd. Ez üzlet, senki sem jótékonykodhatja el a teljes fizetését. Így állj hozzá és nem lesz gond.
2017. szept. 8. 10:10
 17/43 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én meg 110 km-re lakom a családomtól, és nem volt kérdés, hogy a lakást közösbe fizetjük. És az nem áldozat, hogy azzal élhetek, akit szeretek.

Babám... van egy rossz hírem: téged nem szeretnek, palira vesznek!

Szóval innentől el kell dönteni mi a fontos. Akarsz egy dísztárgyat továbbra is a lakásba, mert jól mutat a kanapén, főleg ruha nélkül. És akkor fizetsz.

Vagy annyit neked nem ér a szobanövény, és leülsz elmondod, hogy te az egyenlő kapcsolatok híve vagy, hogy később ne érje őt sem hátrány, így az a tiszta beszáll a közösbe.

Ő pedig eldöntheti, hogy így is akar dísznövény lenni, vagy ez neki már költséges.

2017. szept. 8. 10:13
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ezen mit kell finomkodni.

Leülsz vele, egyenesen és határozottan beszélsz vele erről.

Ennyi.

21/L

2017. szept. 8. 10:13
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 180km-re költözött a családjától,barátaitól,és többet fizet mint kéne..
2017. szept. 8. 10:15
 20/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsokat,megerősítettetek az elhatározásomban.

Megfogadom őket.

Munka után beszélek vele.

2017. szept. 8. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!