Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudnám finoman jelezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám finoman jelezni a barátnőmnek, hogy ideje lenne lassan neki is bele adni a rezsibe?

Figyelt kérdés

Közel 3-4 hónapja költözött hozzám,a szüleitől.A ház hitelébe tiszta sor,hogy ne fizessen bele,mert azt én vettem fel,az az én dolgom.

Viszont mióta ide költözött ugye megnőtt a villanyszámla,a vízhasználat stb.

a leginkább zavar,hogy a kajába sem add bele.

Magától persze nem vonja meg a jót,gyakran plázázik állandóan új ruhákra ékszerekre szórja el a pénzét.

Értem,hogy én vagyok a férfi a házban,azt is megértem,hogy többet keresek nála,de attól még köteles vagyok eltartani egy 25 éves felnőtt dolgozó nőt?

2017. szept. 8. 09:36
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Osszekoltozeskor mar reg megkellett volna ezt beszelni, hogy mivel odakoltozik, ezert a rezsit felesbe fizetitek, illetve a tobbi kozos kiadast is.

Nem diaklanyrol van szo, akinek nincs fizetese.

2017. szept. 8. 09:37
 2/43 anonim ***** válasza:
92%
Mond meg neki korrekten, hogy itt az idő beszállni a költsègekbe. De lehet nem fog, mert vallja az "ez a fèrfi dolga" dogmát, vagy a "te fizetèsed közpènz, az övè pedig privát"...
2017. szept. 8. 09:39
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem még tanul a barátnőd mert akkor valamilyen szinten talán érthető, hogy nem ad bele (bár akkor mással: háztartás vezetése, bevásárlásba segítés, beszállhatna). De így hogy dolgozik, egyenesen pofátlan dolog. Nem célozgatni kell meg nem finomkodni. Ez a nő kihasznál téged és te meg hagyod is magad. Itt lenne az ideje elmondani neki, hogy nem azért vagy vele kapcsolatban, hogy őt is eltartsd.
2017. szept. 8. 09:40
 4/43 A kérdező kommentje:

Abszolút igazad van,de én ezt olyan magától értetendőnek gondoltam.

Amikor otthon laktam a szüleimmel,de már dolgoztam mindig adtam haza pénzt,pedig sose kérték.

2017. szept. 8. 09:40
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Mielőbb. Bár én nő vagyok és nekem evidens lenne hogy beszállok a költségekbe de férfi szemszögből talán kényesebb a helyzet szólni ezért. Valahogy bevezeted a témát. Leküldöd boltba ezért azért.
2017. szept. 8. 09:41
 6/43 anonim ***** válasza:
92%
Ha felháborodik bármilyen kis költségen, amit említesz neki , akkor menekülj mert egy parazitával van dolgod.
2017. szept. 8. 09:43
 7/43 A kérdező kommentje:

pár hete próbáltam azt,hogy hagytam leürülni teljesen a hűtőt.A boltban csak annyit vásároltam amennyit tudtam,hogy aznap a munkahelyemen meg is eszek.

Még mielőtt haza mentem este meg is kajáltam egy étteremben.

Természetesen nem volt otthon semmi étel és még a barátnőm volt felháboródva,hogy mi az hogy üres a hűtő.

Finoman beadtam neki,hogy befizettem az összes csekket,fizu előtt vagyunk,most már nincs pénzem csak holnap kapok fizetést.

Láttam rajta,hogy fel van háborodva,de akkor lerohant és vett egy két dolgot a boltban.

2017. szept. 8. 09:52
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy élősködik rajtad te meg finoman jelezgetnél :D Ülj le vele és bánatos kutyaszemekkel mondd el neki, hogy sajnos olyan magasra rúg most a ház költsége, hogy egyedül már nem tudod fenntartani. Nézd meg a reakcióját. Ha nem az az első gondolata, hogy akkor beszáll ő is a költségekbe és felezzetek akkor szerintem kalap kabát és mehet a 3,14csába.
2017. szept. 8. 09:52
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, rendszeresítsd ezt. És ne magyarázkodj hogy mit fizettél meg mire költöttél mert még jobban nyeregbe érzi magát hogy tudja hogy meg akarsz felelni neki. Fogd fel úgy, örüljön hogy egyáltalán ott lakhat használja a dolgaida
2017. szept. 8. 09:57
 10/43 anonim ***** válasza:
Ezert jo a plazacica baratno ;-)
2017. szept. 8. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!