Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt most komolyan gondoljátok?
Több ismerősömtől is halottam már és itt a fórumon is számtalan helyen írtátok, hogy egy férfinál alap dolog, hogy önfenntartó, házias, és a konyhában is feltalálja magát és néha meglepetést készít és persze el is mosogat.
Számomra ez nagyon furán hangzik,mert ha férfiként én ezt csinálom, akkor a párom megy fel a tetőre a cserepet kicserélni vagy cseréli ki a fékbetétet vagy nyírja le a füvet a kertben. Mondjuk egy lakótelepi lakásnál nincs sok ház körüli munka, de nem érzitek, hogy szereptévesztésben vagytok?
61.
Nem erzem magam cseledkent es orommel teszem meg az itthoni munkat.hozzateszem gyereket nevelek es itthon vagyok egesz nap ,en nem dolgozom csak a parom .
Nem kertes hazban lakunk tehat csak benti munka van . En ugy erzem ez az en dolgom es nem a ferfiakra tartozik a hazimunka.engem legalabbis zavar...
#60 Engem rohadtul elgondolkoztatna, h csak akkor tudok felnezni a paromra, hogyha nem csinal "noi munkat". Mennyire tartja a no igazan ferfinak azt, akinek a mosogatas vagy a porszivozas elveszi a vonzerejet?
Nem te vagy az elso, akitol ezt hallom, h taszitja ha a parja ilyesmit vegez. Ez igazabol rolatok arulkodik leginkabb, nem is a ferfirol, mert az ilyen tipusu ismeroseimnel mindig az volt, h a no a lelke melyen nem tudott felnezni a ferfira, de mivel vagyott erre az erzesre ezert ugy alakitotta az eletuket, hogy sajat magat "ala-", a ferjet meg "feljebb" pozicionalta. Tudtak, hogyha nem csinaljak meg ezeket a kis trukkoket akkor nem fogjak igazi ferfinek tartani a parjukat. Teljesen visszajara fordult a dolog a hagyomanyossagukra oly buszke noknel, ez a szinfalak mogotti mesterkedes a valodi tiszteletlenseg a parjukkal szemben. Persze ebbol ezek a ferfiak nem vesznek eszre semmit, ugyhogy a hazassag mukodik, csak akinek eles a szeme az veszi eszre a turpissagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!