Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ezt most komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt most komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Több ismerősömtől is halottam már és itt a fórumon is számtalan helyen írtátok, hogy egy férfinál alap dolog, hogy önfenntartó, házias, és a konyhában is feltalálja magát és néha meglepetést készít és persze el is mosogat.

Számomra ez nagyon furán hangzik,mert ha férfiként én ezt csinálom, akkor a párom megy fel a tetőre a cserepet kicserélni vagy cseréli ki a fékbetétet vagy nyírja le a füvet a kertben. Mondjuk egy lakótelepi lakásnál nincs sok ház körüli munka, de nem érzitek, hogy szereptévesztésben vagytok?

#szereptévesztés #társadalom elnőiesedése
2017. júl. 26. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
60. Sok sikert a további házicseléd szerephez.
2017. okt. 1. 00:39
 62/64 NIKKICA válasza:

61.

Nem erzem magam cseledkent es orommel teszem meg az itthoni munkat.hozzateszem gyereket nevelek es itthon vagyok egesz nap ,en nem dolgozom csak a parom .

Nem kertes hazban lakunk tehat csak benti munka van . En ugy erzem ez az en dolgom es nem a ferfiakra tartozik a hazimunka.engem legalabbis zavar...

2017. okt. 1. 01:10
 63/64 anonim ***** válasza:
Ha nem zavar, hogy mindent te csinálsz, akkor miért magyarázkodsz?
2017. okt. 1. 01:21
 64/64 anonim ***** válasza:

#60 Engem rohadtul elgondolkoztatna, h csak akkor tudok felnezni a paromra, hogyha nem csinal "noi munkat". Mennyire tartja a no igazan ferfinak azt, akinek a mosogatas vagy a porszivozas elveszi a vonzerejet?

Nem te vagy az elso, akitol ezt hallom, h taszitja ha a parja ilyesmit vegez. Ez igazabol rolatok arulkodik leginkabb, nem is a ferfirol, mert az ilyen tipusu ismeroseimnel mindig az volt, h a no a lelke melyen nem tudott felnezni a ferfira, de mivel vagyott erre az erzesre ezert ugy alakitotta az eletuket, hogy sajat magat "ala-", a ferjet meg "feljebb" pozicionalta. Tudtak, hogyha nem csinaljak meg ezeket a kis trukkoket akkor nem fogjak igazi ferfinek tartani a parjukat. Teljesen visszajara fordult a dolog a hagyomanyossagukra oly buszke noknel, ez a szinfalak mogotti mesterkedes a valodi tiszteletlenseg a parjukkal szemben. Persze ebbol ezek a ferfiak nem vesznek eszre semmit, ugyhogy a hazassag mukodik, csak akinek eles a szeme az veszi eszre a turpissagot.

2017. okt. 1. 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!