Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt most komolyan gondoljátok?
Több ismerősömtől is halottam már és itt a fórumon is számtalan helyen írtátok, hogy egy férfinál alap dolog, hogy önfenntartó, házias, és a konyhában is feltalálja magát és néha meglepetést készít és persze el is mosogat.
Számomra ez nagyon furán hangzik,mert ha férfiként én ezt csinálom, akkor a párom megy fel a tetőre a cserepet kicserélni vagy cseréli ki a fékbetétet vagy nyírja le a füvet a kertben. Mondjuk egy lakótelepi lakásnál nincs sok ház körüli munka, de nem érzitek, hogy szereptévesztésben vagytok?
nem tudom hol élsz? 1700-ban?
mert a párom szülei is falun, de az apja főz, mosogat stb.
Kérdező, a párod dolgozik?
Ha igen --> milyen jogon várod el, hogy munkát ÉS házimunkát IS csináljon, miközben te hazaérve csak henteregsz?
Ha nem --> akkor tök oké, ha a házimunka az övé, ezesetben viszont tisztán csak provokatív troll kamu a kérdésed, más esetben beleírtad volna, meg nem általánosságban írsz.....
A mai világban a nők bezony dolgoznak ugyanúgy 8-9-10-12 órákat, nem érnek rá jobban otthon szöszmötölni, mint a pasik.
(Én is falun lakok)
"Furcsa, de még nem láttam olyan férfit aki sütit készített volna otthon meglepire."
A barátom 21 évesen mindig süt nekem tortát névnapomra, szülinapomra.
Mi viszi rá egy férfit, hogy ezt megcsinálja? Talán az, hogy nincs annyi pénze, hogy bejárónőt és főzőasszonyt fogadjon. Szerinted mi vinné ré egy nőt arra, hogy ugyanúgy a napi munka után még otthon is ő dolgozzon?
Szereptévesztésben TE vagy. Semmi előjogod és elvárásod nem lehet azért meg kis kukid van. Milyen alapon várod el, hogy ganézzanak utánad? Mert anyád megcsinálta? Ideje lenne felnőnöd kishaver.
4 órában dolgozik, többet nem tud bevállalni.
A cserepet azért kell javítani,mert a viharos szél többször kimozdítja és akkor bizony beázunk, nincs fólia a dekli alatt.
Nagyon könnyen pedáloztok azzal, hogy kihívtok szakembert és megcsináltatod, de ha nincs miből kifizetned akkor ez nem járható út. 3 éve gyűjtünk arra, hogy lecseréljük a komplett tetőt, remélem idén sikerül családi segítséggel. A régi faanyagot eltüzeljük, legalább a tűzrevalóba is besegít.
Ami a főzést illeti, ha a vadászoktól kapunk vadat, ritkán fordul elő, akkor a kikészítést-kibelezést megoldom, volt már rá precedens, hogy bepácoltuk és nyárson megsütöttük, de ez nagyon ritka.
Amúgy először:
"inkább megveszem és az legalább finom"
később:
"Ez a mindent megveszünk, elvisszük szerelőhöz hozzáállás itt nem játszik"
Legalább találd ki, mit akarsz kamuzni, és tartsd magad hozzá.
(Plusz ha keményen dolgozol erdészetben 10 órákat, akkor hogy érsz rá délután 4-kor gyakorin csiripelni?)
Most olvasom a legutobbi valaszodat. Figyelj, az apam foldmuves, o is keveset dolgozik hazon belul, de anyam meg nem szokott kukoricat morzsolni, babot huvelyezni, krumplit ultetni stb. Apam vegez MIINDEN kinti munkat, anyam meg MINDEN benti munkat. Apukam teszi kockara a testi epseget, anyukam tobb idot aldoz es igy naluk rendben van. Viszont amikor kicsik voltunk apukam vitt minket oviba, fogorvoshoz, delutan o vigyazott rank mert igy jott ki. Nem tartotta noi munkanak h minden nap ketszer kellett mennie ertunk isibe, oviba es uzsonnat adni nekunk.
Azt kene megertened, h a ti eletmodotok nagyon mas mint a tobbsege. Eleve falun kevesen elnek es nem mindenki erdesz. A legtobb ember varosi es maximum egy udvara van, de tarsashazban meg azt is egy gondnok rendezi. Amiket itt leirtunk az a mi eletformankra ervenyes, nem a tietekre, ezert folosleges felhaborodnod ezeken az elvarasokon, mert teged egyszeruen nem erintenek. Ha logikusan vegiggondolod belathatod, hogy egy varosi kornyezetben ez a normalis, amit leirtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!