Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt most komolyan gondoljátok?
Több ismerősömtől is halottam már és itt a fórumon is számtalan helyen írtátok, hogy egy férfinál alap dolog, hogy önfenntartó, házias, és a konyhában is feltalálja magát és néha meglepetést készít és persze el is mosogat.
Számomra ez nagyon furán hangzik,mert ha férfiként én ezt csinálom, akkor a párom megy fel a tetőre a cserepet kicserélni vagy cseréli ki a fékbetétet vagy nyírja le a füvet a kertben. Mondjuk egy lakótelepi lakásnál nincs sok ház körüli munka, de nem érzitek, hogy szereptévesztésben vagytok?
miért egy pasi haljon éhen ha a párja pl beteg lesz és nem főz? egyen a földről, mert nem mos el egy tányért?
igenis legyen házias, ne féljen a porszívótól meg a mosogatószivacstól!
Nem, és komolyan gondoljuk. Enni, háztartási teendőket végezni naponta kell. Ne mondd már, hogy te is naponta mászkálsz a tetőre és cserélsz fékbetétet.
Azt már csak megjegyzem, hogy én az autót ilyenre szervízbe viszem, és nem otthon barkácsoltatnám.
A fűnyírás mióta férfi munka?
Lakótelepen, társasházban pedig kiszolgáltatnád magad?
Alap dolog a munkák megosztása. Időben. Rgy tetőcserép csere után ne várj el egy éves kiszolgálást.
Mégis milyen férfi az, aki nem önfertartó és egyedül belefullad a koszba, kupiba? Köszi, de felnőtt gyereket nem akarok.
Az hagyján, hogy mi lányok így gondoljuk, de a legtöbb férfi is! Mos, főz, sütit süt, és olyan tisztaság van nála, hogy ehetsz a padlóról!
Mi meg tapétázunk, füvet nyírunk, és ki tudunk cserélni egy cserepet.
Szereptévesztésben TE vagy, akinek szüksége van egy anyapótlékra, aki főz rá és mossa a gatyáját! Nekünk férfi kell, nem egy 20-30 éves csecsemő, aki pityereg, hogy csípi a kaki, ha nincs aki a seg.gét is kitörölje!
Szerinted egy nő nem nyírhat füvet otthon, mehet fel a létrán feltenni nyáron a szúnyoghálót a konyhaablakra? Nem tud kicserélni egy defektes kereket?
Ki is van tévhitben?
Egy kapcsolatban és egy háztartásban rengeteg munka van.
Az, hogy egy kapcsolatban egy pár hogy osztja meg a munkát páronként egyedi...
Mondjunk én nem várom el a férjemtől, hogy mosogasson a konyha az én terepem, neki meg a műhelye...
De most, hogy műtétem volt elmosogatott és felporszívózott, ami jól esett, mert nekem nem ment volna. De attól sem esik le a karikagyűrű az ujjamról, ha feltakarítom a műhelyét vagy én ásom fel a kiskertet, ha úgy alakul, vagy én nyírom a füvet.
Nevetségesek ezek a beskatulyázások, főleg manapság.
Hát, úgy 10-12 éves kor fölött már igen, elvárható, hogy ne hagyjon maga után disznóólat, és ne pusztuljon éhen, ha pár napig nem tudom elé tenni a meleg kaját.
Cserepet minden nap kell cserélni? Én még nem láttam olyan helyet, ahol így működött volna, azon felül meg nem értem, miért ne mehetnék fel én a tetőre, ha épp úgy van....
A fékbetét-cserét miért nem szerelő végzi? A párom autószerelő, imádja az ilyen "én igazi férfi vagyok és jól megmutatom hogy otthon fogom megcsinálni a verdát" mentalitású embereket, akik utána szatyorban viszik neki a kocsit, hogy rakja már össze :DDD Az meg mondjuk a kevésbé vicces, mikor valaki úgy érzi, hogy majd jó lesz pár féltéglával kitámasztani az autót, aztán ráborul.......
A fűnyírás meg miért férfias munka szerinted? Anyám is megcsinálja, "anyós" is, meg én is... Nehogy már nagy férfiasság kelljen ahhoz, hogy sétálok a gép után :D
Mi mindig nap közösen főzünk a párommal, sőt, kapaszkodj meg, a takarítás felét is megcsinálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!