Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti ezeket a listákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezeket a listákat komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés
25év feletti nőkre vonatkozik a kérdésem. Nézem itt a listákat, már azt nem értem minek listába szedni az egészet, ráadásul az elvárások fele üti egymást ...teljesen értelmetlen, és ezek után csodálkoztok hogy egyedül vagytok? Nem lista kell egy kapcsolathoz, hanem munka! Ahogy az életben semmi sem hullik az öletekben ez sem fog, igenis esélyt kell adni az összecsiszolódáshoz ha egy vonzalom megvan.igenis dolgozni kell a boldogságért mindkét félnek! Nem pipálgatni a kis listáról és ha valami hiányzik eldobni. Mindenki alakítható és mindenki alakul egy kapcsolatban, ti is változtok ahogy a jelölt is változik/változhat, ha ez az irány nem közös, nem egyezik akkor kell lépni, de nem rögtön kukába valakivel ha mondjuk 2cm kisebb mint ami a fejetekből kippattant, vagy fehér kocsija van pedig nektek a piros a színetek. Magasodni már nem fog de vehetek kisebb magassarkút, és a következő közös kocsitok amibe te is adsz piros lehet...
2016. júl. 7. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mutass már egy ilyen listát, úgy néz ki le vagyok maradva... xd
2016. júl. 7. 23:48
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

En oszinten bevallom listaztam.

Listaztam 24evesen es listaztam 32evesen is.

Abszolut nem olyan dolgokat mint magassag v auto,sot az anyagiak nem szerepelt rajta mert nem volt fontos soha eletemben.

Tevedsz ha azt hiszed h az emberek 25+ valtoznak majd pikkpakk a szerelemtol.Egy-ket dologban talan,de nagyreszt mar nem.

Ekkor fontos a lista,h ne rabold az idodet foloslegesen vkivel aki pl nem csaladcentrikus vagy nem huseges tipus (nekem ezek nagyon fontosak).Es az anyuci pici fia ha nem all ki erted anyossal szemben a kapcs elejen az idovel csak meg tobb konfliktust szul majd,ha nem o,akkor anyos,stbstb.

Sok kapcs es kudarc utan jo egy teteles elszamolas arrol h neked mik a fontosak es mik a kerulendo tulajdonsagok.Ennyi nem tobb.Meg egyszer kihangsulyozom h nem kinezet es nem anyagiak.Normalis emberi tulajdonsagok.Boven marad meg osszecsiszolando a kapcsolatban is,tapasztalat.

Egyebkent nekem bejott.1pont nem stimmel,dohanyzo ember lett vegul a szerelmem,de ezen is dolgozik.

2016. júl. 8. 00:03
 3/14 anonim ***** válasza:
28%

Ezeknek a listáknak semmi értelme, úgyis az a vége, hogy valaki olyanjuk lesz, akinek köze nincsen az elképzelt papírformához.

20/F

2016. júl. 8. 00:05
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Ez akkora baromság, mintha minden ember ugyanolyan droid lenne.. Szánalmas igy kezelni az emberek személyiségét
2016. júl. 8. 00:06
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nem hülyeség ez a lista. Nyilván az nem mindegy, hogy milyen dolgok szerepelnek rajta. Én nem írogatok listát, de ettől függetlenül az én fejemben is megvan mit várok el egy kapcsolattól és a páromtól. Természetesen itt nem olyan egyszerű dolgokra kell gondolni, hogy jól nézzen ki, minimum egy audi legyen a segge alatt, de az számomra nagyon is fontos ügy hogy az illető szeretne-e pl gyereket, hogy hogy áll a rokon témához (nagy a család ezt nem mindenki preferálja), hogy szeretne-e kutyát. Nem lehet a kapcsolatokat majd lesz valahogy alapon élni, mert vannak olyan dolgok amiket nem lehet csak úgy megváltoztatni a másikban. Természetesen, ha elől hagyja a koszos zsebkendőt azt mondom számomra fontos dolog, hogy valaki odafigyeljen, de először inkább megkérem erre figyeljen oda mert ez olyan dolog amiben egy kis odafigyeléssel könnyű változtatni. De azt mégsem várhatom el a másiktól, hogy egyik pillanatról a másikra beleszeressen a kutyákba, ha amúgy nincs oda értük. Ez nem olyan dolog amin változtatni lehet.

22/L

2016. júl. 8. 00:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy lista pár kérdéssel lejjebb:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. júl. 8. 03:35
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

Pl. Legyen szelid, gyengéd, de közben egy jól kigyúrt alfahím is egyben? Legyen jó az ágyban, de ne legyen szexmániás? Legyen teli ötlettel, beszéljen sokat, de hallgasson is meg?

Persze elsőblikkre azt hinné az ember, hogy ezen tulajdonságai nem igazán ütnék egymást, de a valóság mást mutat.

2016. júl. 8. 07:21
 8/14 Költőnő? ***** válasza:
Nincs listám, kedvesem van. Vannak olyan dolgok, amiket ha felfedezek vkiben, ha nem is kizáró tényező, de nagyban lecsökkenti az esélyét h bármi is legyen. Teszem mindezt azért mert eddig nagyon rossz minta alapján választottam (a hiba gyermekkoromból eredeztethető) és ez a majd összecsiszolódunk, majdcsak megkedvelem fizikailag is, majd megváltozik nagyon nem jött be. Úh tudom, mit nem akarok és ez elég.
2016. júl. 8. 07:41
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
Nekem volt listám, a vonzás törvénye miatt. Nem kocsikról, meg házakról meg mitttudomén mikről írtam, hanem arról, hogy Ő milyen legyen, és sikerült. Én örülök, hogy listáztam... :)
2016. júl. 8. 08:35
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

"Pl. Legyen szelid, gyengéd, de közben egy jól kigyúrt alfahím is egyben? Legyen jó az ágyban, de ne legyen szexmániás? Legyen teli ötlettel, beszéljen sokat, de hallgasson is meg?

Persze elsőblikkre azt hinné az ember, hogy ezen tulajdonságai nem igazán ütnék egymást, de a valóság mást mutat."

Miért ütné egymást? Azért, mert valakinek izmos a teste, nem feltétlenül küzd mozgáskoordinációs problémákkal, magyarul egyáltalán nem evidens, hogy mindenhez és mindenkihez durván nyúl hozzá. Másrészt a gyengéd, szelíd sem feltétlenül erre vonatkozhat.

Jó az ágyban és nem szexmániáson mi üti egymást? Egyik a minőség, másik a mennyiség, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni.

Ötletes, beszédes és jó hallgatóság is akad egyszerre, egy személyben. Attól, hogy valaki beszédes, még lehet ugyanolyan kíváncsi a másik hangjára is, mint a saját magáéra vagy éppen csak tiszteli azt, akivel párbeszédet (és nem monológot) folytat.

Nem mondom, hogy nem találkoztam még a túlzott tesztoszterontól érzéketlenebbé vált egyénekkel vagy lenyomó hangemberekkel, de azért nem csak ők vannak szerencsére.

2016. júl. 8. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!