Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg úgy gondoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg úgy gondoljátok, hogy a dagadt nőket is ugyanolyan vonzónak kéne tartanunk?

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 13:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Ki gondol ilyet?
2016. júl. 4. 13:59
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Szerintem ez inkább jó szűrő. Akinek néhány plusz kilóval nem vagyok elég jó, azt szerencsésen megúszom. Mindenki nyer.
2016. júl. 4. 14:01
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
#2-es, akkor ennek oda-vissza is működnie kéne, nem? :P
2016. júl. 4. 14:03
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

Mert ezt kik mondták?

Senkit nem muszáj vonzónak tartani, ha nem tetszik.

Nem is értem, hogy miért filozofálsz ilyen nettó baromságokon...

2016. júl. 4. 14:04
 5/29 anonim ***** válasza:
93%

Kezdem azzal: dagadt nő vagyok.

Van, akinek ez jön be, ő nem fog nyálat csorgatni a vékony-magas alkatra.

Van, akinek a vékony-magas alkat jön be, őt semmi pénzzel rá nem veszed, hogy megfogja egy kövér nő kezét. Másról nem is beszélve.

Fordítva is ez a helyzet.

Van olyan nő, akinek a mackós alkat jön be, vagy a nagydarab, vagy a magas, vagy balett-táncos, vagy a vékony égimeszelő, vagy a szőke, vagy a barna, vagy a szakállas, vagy a kisfiús, vagy a markáns, vagy lányos, és a többi.

Minden zsák megtalálja a maga foltját, ha nem, akkor ott nem a külsővel van a gond.

2016. júl. 4. 14:07
 6/29 anonim ***** válasza:

nem mindenkinek, nekem pl a nőiesen telt alak tetszik...sokaknak meg a vékony, de van olyan akinek az extrém vékony, van akinek az extrém túlsúlyos...

kinek mi...

23F

2016. júl. 4. 14:14
 7/29 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, én is a nőieset kedvelem.

Mondjuk Demi Lovato vagy Jennifer Lawrence.

Őket senki nem mondaná közel sem dagadtnak, legfeljebb nem vékonyak.

A dagadt nő az egészen más, jelentősen különbözik tőlük.

Azért filózom ezen a nettó baromságon, mert mostanában a médiából is ez jött(fogadjuk el őket, ők az igazi nők,stb) és 3 dagadt nőt is elutasítottam 2 héten belül és mind kikelt ellenem, hogy mit képzelek magamról, ki vagyok én.

Undorodom a szétfolyó testüktől, az eltorzult arányaiktól, a szaguktól, a nedveiktől...

Soha az életben nem tudnám egy ilyenbe beledugni.

Ettől még teljesen korrekten utasítottam el őket, de dühít, hogy ők ugyanannak a szintnek tartották magukat, mint egy igazi, normális, nőies, vonzó nő és emiatt nem jogos az elutasító hozzáállásom.

Mindegy, csak érdekelt, hogy miért gondolhatták, gondolhatják így.

2016. júl. 4. 14:24
 8/29 anonim ***** válasza:
71%
Én sosem gondoltam ilyet.Ellenben azt igen,ha valakinek nem vonzó foglalkozzon a neki tetszővel.A kövér nőket meg ne sértegesse különféle jelzőkkel.Lépjen tovább.Nekem sem vonzóak a vékony Férfiak, mégsem kezdem el őket cikizni.
2016. júl. 4. 14:24
 9/29 anonim ***** válasza:
24%
Csak a nőknek van joguk külső alapján válogatni. Ha egy férfi teszi ezt, akkor felszínes, hímsoviniszta disznó az illető.
2016. júl. 4. 14:26
 10/29 anonim ***** válasza:
75%
Súlytól függetlenül: ahogy te egy másik embertársadról beszélsz most, gyomorforgató. Nem az ő teste, hanem a te lelked! Sajnálom azt a nőt, aki nem veszi észre időben, milyen is vagy valójában.
2016. júl. 4. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!