Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy gondoljátok, hogy a dagadt nőket is ugyanolyan vonzónak kéne tartanunk?
Mert ezt kik mondták?
Senkit nem muszáj vonzónak tartani, ha nem tetszik.
Nem is értem, hogy miért filozofálsz ilyen nettó baromságokon...
Kezdem azzal: dagadt nő vagyok.
Van, akinek ez jön be, ő nem fog nyálat csorgatni a vékony-magas alkatra.
Van, akinek a vékony-magas alkat jön be, őt semmi pénzzel rá nem veszed, hogy megfogja egy kövér nő kezét. Másról nem is beszélve.
Fordítva is ez a helyzet.
Van olyan nő, akinek a mackós alkat jön be, vagy a nagydarab, vagy a magas, vagy balett-táncos, vagy a vékony égimeszelő, vagy a szőke, vagy a barna, vagy a szakállas, vagy a kisfiús, vagy a markáns, vagy lányos, és a többi.
Minden zsák megtalálja a maga foltját, ha nem, akkor ott nem a külsővel van a gond.
nem mindenkinek, nekem pl a nőiesen telt alak tetszik...sokaknak meg a vékony, de van olyan akinek az extrém vékony, van akinek az extrém túlsúlyos...
kinek mi...
23F
Félreértés ne essék, én is a nőieset kedvelem.
Mondjuk Demi Lovato vagy Jennifer Lawrence.
Őket senki nem mondaná közel sem dagadtnak, legfeljebb nem vékonyak.
A dagadt nő az egészen más, jelentősen különbözik tőlük.
Azért filózom ezen a nettó baromságon, mert mostanában a médiából is ez jött(fogadjuk el őket, ők az igazi nők,stb) és 3 dagadt nőt is elutasítottam 2 héten belül és mind kikelt ellenem, hogy mit képzelek magamról, ki vagyok én.
Undorodom a szétfolyó testüktől, az eltorzult arányaiktól, a szaguktól, a nedveiktől...
Soha az életben nem tudnám egy ilyenbe beledugni.
Ettől még teljesen korrekten utasítottam el őket, de dühít, hogy ők ugyanannak a szintnek tartották magukat, mint egy igazi, normális, nőies, vonzó nő és emiatt nem jogos az elutasító hozzáállásom.
Mindegy, csak érdekelt, hogy miért gondolhatták, gondolhatják így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!