Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy gondoljátok, hogy a dagadt nőket is ugyanolyan vonzónak kéne tartanunk?
Nem értelek 10-es.
Mivel van a bajod?
Az alacsony EQ-d ellenére te is igazi férfinak tartod magad. Nem? Ők le tudnak fogyni, de te mindig ilyen maradsz. ÉS ez az ami igazán félelmetes és gusztustalan.
Ha meg nem akarod "egy ilyenbe" dugni, akkor ott a porszívócső. Ő nem vár el tőled sokat, és elég sovány is az ízlésednek.
Értem, szóval te is ilyen kis instant szalonnás-tojás vagy...
Folyton hallom ezt az ők le tudnának fogyni dumát, csak hát valamiért nem teszik.
De mindegy, nem is azzal van a bajom, hogy teleszart zokni forma testük van, hanem a váratlan és egységes reakciójuk.
Kikérték maguknak, hogy ők nem olyan jó nők.
Egyszerűen nem tudtam, hogy most magyarázkodnom kéne vagy mit?
Igazad van, továbbléptem, csak értetlenül álltam ott.
De mindegy, igazad van.
"Teleszart zokni test" ezen a megfogalmazason nagyon jot nevettemn:D de ennek ellenere kivancsi lennek hany eves a kedves kerdezo mert max 20nak ga tippelnel es mar ebben is van joindulat.
Tudod a szepseg szubjektiv. Mindenkinek mas tetszik. De idovel mi is valtozunk akarcsak az izlesunk.
Es egyebkent ha engem meg fog valaki valamivel akkor mindegy hogy milyen az alkata. Zúgtam mar bele alacsony izmos pasiba, magas vekonyba, magas husiba... :)
Azt gondolnak, amit akarnak - attól még nem lesznek elfogadva, legfeljebb csak önmaguk által.
A rossz a dologban, hogy ez az elfogadás igazából csak azoknak használ, akik ilyen-olyan (genetikai/eü) problémáik okán híznak el, vagyis akiknek az állapotán nem lehet változtatni.
A nagy többségnek (akik egyszerűen táplálkozási/életmódbeli szokásaik folytán híztak el) viszont jócskán árt ez az elfogadási stratégia, hiszen az életminőségük/egészségi állapotuk javítható - lenne, ha nem "fogadnák el" a problémát. Azaz előbb-utóbb tennének is ellene.
Szóval "elfogadni" egy féllábút kell, nem egy kövéret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!