Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg úgy gondoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg úgy gondoljátok, hogy a dagadt nőket is ugyanolyan vonzónak kéne tartanunk?

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 13:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
"Instant szalonnás tojás". :DDD
2016. júl. 4. 18:40
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha felháborodtak hogy ők igenis jó nők, akkor nyilván az itt prezentált gusztustalan stílusban utasítottad el őket, persze hogy kiakadtak. Ha csak azt mondod, bocsi, de van barátnőm, vagy most nem ismerkedek, nem keresek barátnőt, nincs sértődés. Ha valaki letámad, hogy ő igenis jó nő ennek előzménye kellett legyen. Mondjuk az, hogy megjegyzést tettél a testére.
2016. júl. 4. 23:02
 23/29 A kérdező kommentje:

Döntsd el te, hogy mennyire voltam "gusztustalan".

Első eset:

Odajött hozzám a büfében és azt mondta, tetszem neki és van-e kedvem megismerkedni vele. Végigmértem és mondtam neki, hogy kedves tőle, de inkább nem.

erre megkérdezi, hogy azért mert molett, mi? Hát tudjam meg, hogy...

Második eset:

Egy szórakozóhelyen összehaverkodtunk egy lánycsapattal és volt köztük egy, akit később meg akartam keresni, de nem találtam és a barátnői közül kettő a bárpultnál ült, dumált. Megkérdeztem tőlük, hogy nem tudják-e hol van az a társuk, mire a dagadt lány mosolyogva: Nem, de én nem vagyok jó? A válaszom annyi volt, hogy nem és elmentem onnan. Megint később megtalált ez a dagadt csaj és elkezdett pampogni a bejárat előtt a cigizés alatt, hogy...

Harmadik eset:

A face-en rám írt egy dagadt lány, hogy van neki egy barátnője(ki nem találnád, hogy milyen testalkat), aki látott a minap és nincs-e kedvem elhívni.

Mondtam neki, hogy nem nagyon, mert nem tetszenek a dagadt nők, erre kiakadt, hogy mit képzelek magamról, mert ez a lány... én meg egy...

Ha egyedi esetek lettek volna, simán túllépek az egészen, de 2 héten belül történt mind.

Ráadásul ugyanaz hangzott el a kifakadásukban, miszerint ők sokkal jobbak az ágyban, mint a gebék/girhesek/deszkák, stb.

2016. júl. 5. 09:50
 24/29 anonim ***** válasza:
20%

"miszerint ők sokkal jobbak az ágyban"

Ezt nem tudom, h így van-e, ahhoz ki kellene próbálni, de nekem még nem volt gusztusom dagadt nőhöz. Pedig kínálgatják magukat... :)

2016. júl. 5. 11:18
 25/29 A kérdező kommentje:

24-es

Ez a része engem kicsit sem érdekel. Felőlem akár igaz is lehet, hogy egy dagadt nővel a szex 10szeresen jobb élmény, de ettől még nem akarok odáig jutni eggyel sem.

Ha egyszer undort vált ki belőlem, akkor hiába bármi ígéret.

A kérdésem arra vonatkozott, hogy miért akartak meggyőzni, mit reméltek? Elég szánalmas volt és váratlan is.

2016. júl. 5. 12:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem. De mint embert igenis el kell fogadni! Ugyanúgy, ahogy az alacsonyakat, a soványakat, a szemüvegeseket, a csámpásakat stb. Az, hogy mint nő...nem jön be, szíved joga!! Ebbe senki nem szólhat bele. De az elfogadás...és az vonzalom két teljesen külön kategória, ne keverd őket össze. Pl. nekem sem jön egy halom pasi. Stílusra, jellemre, külsőre...tök mindegy...de ettől még nem fitymálom le őket, sőt...ettől még emberként tekintek rájuk. De nem kellenének párkapcsolatra. Ennyi.
2016. júl. 5. 13:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

25!

Szerintem ritka az olyan kövér nő, aki rámenős lenne...és pont a túlsúlya miatt érezné magát bombázónak. De ha így volt ahogy írtad...hát...pont pár idiótába botlottál bele, de hidd el..idióta nő, vékonyban is van...... De ha nem jön be, akkor nem kell velük foglalkozni és kész. Minek lovagolni ezen a témán, ha egyébként pont leszarod őket? Érted... Értelmetlen. :D

2016. júl. 5. 14:00
 28/29 anonim ***** válasza:

Én egyszer, még 18-19 éves koromban regisztráltam társkeresőre, ahol is olyan pasik találtak be, akik nem éppen kapcsolat céljából keresgéltek, és ezt gusztustalan módon is hozták a tudomásomra.

Egyik nap kaptam egy nagyon kedves levelet, egy értelmesnek tűnő fiútól, akinek a képeinél viszont megtorpantam. Nevezzetek felszínesnek, de 180 kg körüli férfit én nem tartok vonzónak, nem tudnék vonzódni hozzá, bármennyire is kedves. Biztos meg leszek dobálva, hogy "külső alapján" ítélkezem, de nem, nekem mindkettő fontos, külső/belső is, egyik sem működhet a másik nélkül.

Megköszöntem a kedvességét, megírtam neki, hogy régóta nem kaptam ilyen levelet, viszont sajnos nem ő az akit keresek. Persze utána kaptam az oltást...

Szóval elhiszem, hogy nem tudnál vonzódni ilyen testalkatú nőkhöz, de attól még nem kellene ennyire degradálóan minősíteni őket.

26N

2016. júl. 5. 16:35
 29/29 anonim ***** válasza:
A dagadt nők gusztustalanok. Csak olyanok állnak szóba velűk akik szintén dagadtak és nem jut nekik más. Ennyi.
2016. szept. 20. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!