Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezeket a listákat komolyan gondoljátok?
Figyelt kérdés
25év feletti nőkre vonatkozik a kérdésem. Nézem itt a listákat, már azt nem értem minek listába szedni az egészet, ráadásul az elvárások fele üti egymást ...teljesen értelmetlen, és ezek után csodálkoztok hogy egyedül vagytok? Nem lista kell egy kapcsolathoz, hanem munka! Ahogy az életben semmi sem hullik az öletekben ez sem fog, igenis esélyt kell adni az összecsiszolódáshoz ha egy vonzalom megvan.igenis dolgozni kell a boldogságért mindkét félnek! Nem pipálgatni a kis listáról és ha valami hiányzik eldobni. Mindenki alakítható és mindenki alakul egy kapcsolatban, ti is változtok ahogy a jelölt is változik/változhat, ha ez az irány nem közös, nem egyezik akkor kell lépni, de nem rögtön kukába valakivel ha mondjuk 2cm kisebb mint ami a fejetekből kippattant, vagy fehér kocsija van pedig nektek a piros a színetek. Magasodni már nem fog de vehetek kisebb magassarkút, és a következő közös kocsitok amibe te is adsz piros lehet...2016. júl. 7. 23:47
11/14 anonim válasza:
#10: olvasod azt, amire válaszolsz?
Szerinted az alfahímek könyörületesek szoktak lenni? Ha alapjáraton senkivel sem, akkor miért lenne ez másképp a párjánál? Rengeteg példa akad arra, hogy veri a nőt, bunkó vele. Mi az oka? Mert a nőnek egy izomagyú alfahím kellett.
12/14 anonim válasza:
# 11: Képzeld, olvasom, amire válaszolok, csakhogy én leszarom az alfahímeket magasan és folyékonyan. Az én szememben nincsenek alfahímek, meg semmilyen görögbetűs kategorizálások. Attól, hogy izmos valaki, nem biztos, hogy érzéketlen és bunkó. De ezt már leírtam az előbb hosszabban, viszont úgy látszik, te nem olvasod el rendesen azt, amire válaszolsz.
13/14 anonim válasza:
#12:
Nem simán a kigyúrt emberekről írtam, nem véletlenül tettem mellé azt, hogy alfahím (attól ha te leszarod, még léteznek).
(Képzeld én is járok kondiba, tudom milyen az ottani emberek, úgyhogy nekem nem kell magyaráznod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!