Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt most komolyan gondoljátok?
Több ismerősömtől is halottam már és itt a fórumon is számtalan helyen írtátok, hogy egy férfinál alap dolog, hogy önfenntartó, házias, és a konyhában is feltalálja magát és néha meglepetést készít és persze el is mosogat.
Számomra ez nagyon furán hangzik,mert ha férfiként én ezt csinálom, akkor a párom megy fel a tetőre a cserepet kicserélni vagy cseréli ki a fékbetétet vagy nyírja le a füvet a kertben. Mondjuk egy lakótelepi lakásnál nincs sok ház körüli munka, de nem érzitek, hogy szereptévesztésben vagytok?
Basszus kérdező. Nagyon szánlak :( így magát valamennyire becsülő nő ott fog hagyni nagyon gyorsan, már ha kapcsolatig képes leszel eljutni.
23/N
Ne mondd már azt, hogy ahhoz tündérkedni kelljen, hogy mondjuk egy lecsót, pörköltet, krumplis tésztát vagy egy sima húslevest feldobj?
Nem valami hétfogásos menü kell...de pl. ha egyszer felnősz és lesz egy kapcsolatod, ne 'adj isten nejed, akkor ennyire nem leszel képes?
nálunk a párom hétköznap nem főz, de hétvégén a reggelit mindig ő készíti.
és mindig a kezem alá dolgozik, krumplit pucol, hozza, ami kell, hisz ő is eszik belőle.
ez alap, ha együttélsz vkivel
Ne tudd meg, mekkora buli a párommal a főzés. :D Bontunk egy kis sört vagy bort, kapcsolunk zenét, aztán hadd szóljon. Közben kóstolgatjuk a készülő kaját, jönnek a jó illatok, nevetünk egyet ha elcseszünk valamit, kísérletezgetünk, dumálunk, hülyéskedünk. Sokszor ő mondja, hogy csináljunk már xy kaját.
(Egyedül mondjuk nem kifejezetten élvezi, de megcsinálja természetesen.)
Nyilván aki úgy áll hozzá, hogy kínszenvedés, az nem fogja meglátni benne az élvezetet, csak nem értem, miért kell direkt ragaszkodni hozzá, hogy ez márpedig rossz dolog......
Arra nem válaszoltál, hogy naponta cseréltek-e cserepet a tetőn. :D
A vőlegényem most mondta, hogy hétvégén megcsinálja a kedvenc sütijét :D
Az vitte rá, hogy megkívánta :D
#10: én például szoktam sütit sütni. Akkor is sütöttem, amikor egyedül voltam és most is, hogy van párom. Sőt, főzök is olykor, méghozzá meló után. Hogy miért? Mert szeretek főzni és ízlik a főztöm :D.
Ha képtelen vagy elvonatkoztatni a klasszikus nemi szerepektől, vagy neked az kell a férfiasságod megerősítéséhez, hogy nem végzel efféle házimunkát, akkor egyszerűen korlátolt vagy.
Nyilvánvaló, hogy mindkét félnek ki kell vennie a részét, de semmi értelme ezt elavult szerepek által tenni.
Nem az anyja vagyok, a cselédje meg főleg nem, nem bírom az életképtelen pasikat, tudjon már önállóan is létezni. Ha én nem lennék, akkor éhen halna, vagy megvárná, amíg a mosatlanok bebüdösítik a lakást? Ha egy pasi ennyire igénytelen, akkor nem barátnőre van szüksége, hanem takarítónőre.
Lehet, hogy a cserepeket nőként nem csereléném ki, már csak a tériszonyom miatt sem, de erre találták fel a szakembereket :D És ez nem mindennapi meló, teljesen más kategória, mint elpakolni magad után, vagy kimosni a ruháidat. Így nincs is értelme összehasonlítani őket.
Nem kell megszánni, családos ember vagyok, igaz nem városban élek hanem falun. Vicces mennyire másképpen gondolkodunk, mintha egy másik bolygón élnénk. Napi 9-10 órát dolgozom az erdészetben heti 6 nap és ebből sem jövünk ki. Ez a mindent megveszünk, elvisszük szerelőhöz hozzáállás itt nem játszik, ha valami elromlik meg kell javítani, 30 éves mosógépet használunk és egy 20 éves kocsink van. Ha még van időm, akkor a háztájiban besegítek, de ez a max, így is mindig feltorlódik a tennivaló, takarmány, stb.
Az írásotok alapján nagyon le vagytok kényelmesedve ha egymás munkáját is bevállaljátok, persze ha van miből akkor lehet cselédet is tartani.
mindig ez a női meg ffi munka...
cserép csere? tízévente?
mosogatás: mindennap.
panelben meg mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!