Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt most komolyan gondoljátok?
Több ismerősömtől is halottam már és itt a fórumon is számtalan helyen írtátok, hogy egy férfinál alap dolog, hogy önfenntartó, házias, és a konyhában is feltalálja magát és néha meglepetést készít és persze el is mosogat.
Számomra ez nagyon furán hangzik,mert ha férfiként én ezt csinálom, akkor a párom megy fel a tetőre a cserepet kicserélni vagy cseréli ki a fékbetétet vagy nyírja le a füvet a kertben. Mondjuk egy lakótelepi lakásnál nincs sok ház körüli munka, de nem érzitek, hogy szereptévesztésben vagytok?
ha ennyire nincs kesh, akkor menjen 8 órában.
miért nem tud? sok a gyerek? akkor védekezni kellett volna.
vagy fel kell költözni pestre vagy nagyobb városba.
#19: ez érthető. Sajnos túl könnyen félre lehet érteni mindent az interneten.
A legtöbb esetben szerintem "a lányok" nem azt várják el, hogy a férfi vegye át tőlük a házimunkát (is). Hanem azt, hogy a férfi is vegye ki a részét, ne neki kelljen mindent csinálnia. A kapcsolatok nagy részében nincs olyan sok "férfias munka" (ház körüli melók, autószerelés stb.), mint amennyi "női munka" (mosogatás, mosás, főzés, takarítás stb.). "A lányok" csak azt szeretnék elkerülni, hogy a párjuk arra hivatkozva ne vegye ki a részét a házimunkából, hogy azok női munkák. Érted, mi egy panellakásban lakunk, a kert gondolatától is kiütéses leszek, nem értek sem az autószereléshez, sem a ház körüli barkácsoláshoz, de éppen ezért én is mosogatok, főzök és takarítok.
Ha nálatok jól el vannak osztva a teendők, mindketten nagyjából egyenlően kiveszitek a részeteket, akkor senki nem várja el tőled, hogy a párod dolgait is megcsináld.
Tudod, az a baj, hogy az ilyen kérdéseknél az átlagos online plebejus egyből félreért mindent és elkezd fröcsögni. Ha azt írod, hogy "szeretném, hogy a párom besegítsen a házimunkába", akkor rögtön azt érti, hogy "elvárom, hogy CSAK ő csináljon mindent". Ennyire ostoba az átlagos netparaszt. Sajnos.
"azt sem tudod mit beszélsz, egy szelet sütemény a boltban 2-300ft, azt néha megengedhetjük magunknak"
Aha. Mást nem is esztek, más kaját nem kell megfőzni. AZ terem a fazékban magától. Az egész család a néha vásárolt szelet sütin él. Te jóságos.......
(Még mindig jópofa, hogy a túlterhelt családfenntartó dolgos férfi itt írogat napközben, munkaidőben :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!