Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok csomagolni a párotoknak ennivalót a munkába?
A ferjek pont annyira kepesek mint a NOK komolyan
Egygyerekrol kell gondoskodni felnott emberrol nehogy mar kelljen.
Korbeugraljak a pasit kinyaljak a hatsot aztan panaszkodnak minden a nore marad ok szegenyek szolgaljak a cvsaladot
Na nem sajnalom oket 3 gyerek munka es hazicseledseg ugy kell nekik maguk alakitottak igy
Amiket írtok az alapján jobban járok ha én saját magam csomagolom, de ezt viszonozom majd neki másba!
Nem kap annyi törődést az már biztos...
A szexben is majd csak magamra fogok gondolni.
Kérdező te nem vagy komplett... és most minden rosszindulat nélkül mondom.
Nekünk azt tanították pszichológián, hogy fontos, hogy időnként vigyünk egy kv-t a párunknak, de ne minden reggel. Vagyis néha kell kedveskedni a másiknak, de semmiképpen nem szabad kiszolgálni mindig.
Én reggelit pl sose jutott eszembe csomagolni neki.. Felnőtt ember.. viszont kedveskedem más módokon. És láss csodát szeretem, és ő sem áll bosszút, hogy meg kell emelnie a kezét...
De legalább adtál egy ötletet, vasárnap csinálok szívecskés reggelit:) és itt a különbség, ő örülni fog neki, és nem morogni, hogy mé' nem minden nap.
A szexben is csak magadra gondolsz ?
Tehat ennyire szereted ot ?
Eretlen lelek az aki szexben egyatalan el tudja kepzelni hogy csak sajat magara gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!