Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok csomagolni a párotoknak ennivalót a munkába?
Figyelt kérdés
(főleg női válaszok érdekelnek)2017. márc. 23. 11:50
2/53 A kérdező kommentje:
Feleségemnek semmi kedve hozzá
Azt mondja csomagoljon mindenki magának (ez az elve)
Neki sem csomagol senki alapon
2017. márc. 23. 11:51
3/53 anonim válasza:
Nem, tud maganak is csomagolni. Nincs ilyesmire idom, reggel felkelek, van kb 40 percem elkeszulni teljesen es NEHA belefer, hogy magamnak csomagoljak gyorsan valamit. De altalaban inkabb veszunk valami kajat utkozben magunknak.
5/53 anonim válasza:
Parom maganak en pedig magamnak csomagolok a fott kajabol masnapra.
6/53 anonim válasza:
Nem élünk együtt, mert még tanulok, de eddig amikor nálunk aludt és onnan ment munkába, csináltam neki egy szendvicset, raktam be egy túrórudit, meg valami kedves kis üznetet. Nem hiszem, hogy összeköltözés után ez mindennapos lesz, de látom rajta, hogy mennyire jól esik neki a törődés és ő is mindig viszonozza, úgyhogy szívesen teszem.
7/53 A kérdező kommentje:
De nekem nincs időm erre, csak a párom tudna csinálni. Előtte nincs idő venni magunknak.
2017. márc. 23. 11:58
8/53 anonim válasza:
6. Vagyok: kérdező, te csomagoltál valaha is a párodnak így, reggel odakészítetted neki egyszer is a reggelit, sütöttél neki tojásrántottát munka előtt, vagy egyébként csak te várnád el ezt a részéről?
9/53 A kérdező kommentje:
Néha szoktam neki kedveskedni igen. Mire hazaér ebéd szokta várni ha ráérek.
2017. márc. 23. 12:01
10/53 anonim válasza:
Igen. Ebedet is.
Szeretem ellatni elemozsiaval.
O pedig elvisz vacsorazni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!