Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan fogadnátok a párotoknak azt az ötletét, hogy csak kiteszi a konyhaasztalra az aznapi kaja hozzávalóit a recepttel, rajta egy cetlivel, amire azt írja, hogy "FŐZD MEG! "?
Másnapra odatennék egy másik cetlit:
"KÖSZ, MÁR MEGKAJÁLTAM A BARÁTNŐDDEL, ITT IS ALUDT NÁLUNK, AMÍG TE RÉSZEGEN A HÁNYÁSODBAN FETRENGTÉL A RETYÓN. HOLNAPIG PAKOLD KI A CUCCAIDAT!"
:D
nem lenne probléma, szeretek és tudok is főzni.
Ám, ő se lepődjön meg, hogy mire hazaér a cuccai az ajtó előtt lesznek és a zár is le lesz cserélve.
Nekem nem gond, ha főznöm kell, tudok és szeretek is. Nem is várom el a barátnőmtől, hogy főzzön rám, felváltva vagy együtt szoktuk megcsinálni.
Viszont a stílus nem nagyon jön be, plusz azért az is elég gáz, hogy egy lány a napot a kocsmában tölti a barátnőivel. :D
Lehet ezzel a kérdező arra akart célozni, hogy a férfiak túlságosan is természetesnek veszik, hogy a nő megcsinálja amit mondanak neki.
Kicsit több tiszteletet és megbecsülést kéne beletenni a párkapcsolatba, nem követelőzni kell és elvárni mindent, mert senkinek nem kötelező semmi.
Miután hajnal 4-kor keltem, 5-re mentem a hentesboltba dolgozni a piacra, aztán hazaértem délután 2 körül? (Ez mellett pedig én keresek nettó 170 ezret, ő pedig nettó 80 ezret, plusz én heti 6 napon dolgozom)
Valószínűleg felhívnám telefonon, hogy szakítunk, még ma elköltöznék és amíg néhány nap alatt nem találok új albérletet, addig a bátyáméban laknék
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!