Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotoknak van ellenkező nemű barátja? Ha igen nem féltékeny miatta? Milyen gyakran írtok, beszéltek, találkoztok vele?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 20:05
1/4 anonim válasza:
Neki nincs, nekem van szinte csak.
Nem zavarja, de találkozni csak úgy találkozok velük, ha ő is ott van.
2/4 anonim válasza:
Vannak, igen. Van, amelyikükkel én azóta közelebbi barátságban lettem, mint ő, olyan is van, akivel évente egyszer, ha összefutunk. Féltékenynek lenni? Ugyan, bődületes baromságnak tartom a féltékenykedést, nincs kételkedni valóm.
3/4 anonim válasza:
Jóformán csak ellentétes nemű barátaim vannak. Elég változó, hogy mennyi időnként találkozunk (ha bemegyek egyetemre és közösen ebédelünk az számít?), majdnem minden nap találkozok vagy beszélek valakivel a barátaim közül. Szerintem kicsit biztos féltékeny, de nem annyira, hogy szóvá tegye. Meg ráadásul már mielőtt összejöttünk tudta, hogy ez a helyzet, és azt is, hogy nem csalnám meg.
4/4 anonim válasza:
nekem kb minden jó barátom ellentétes nemű, férjemnek legjobb barátai is nők. Nálunk ebből sosem volt probléma. Ha valaki meg akar csalni, akkor meg fog, nem kell hozzá baráti viszony, ha meg tényleg a problémák megoldását nem más nadrágjában keresi, akkor meg mindegy, milyen eszköz van a barátok alsójában. Kb 2 hetente tartunk külön estét, amikor mindketten a saját, olyan barátainkkal vagyunk, akit a másik nem igazán kedvel. Így mindkettőnknek kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!