Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok csomagolni a párotoknak ennivalót a munkába?
Es a parodnak lenne ideje csomagolni? Csomagold el egyebkent este, reggel meg csak elrakod.
2017. márc. 23. 12:03
9.: néha ebéddel, ha ráérsz...az összes többi 95%-ban meg gondolom ő főz. Ha neked nincs időd reggel neki készíteni, te miért várod el, hogy neki legyen?
2017. márc. 23. 12:03
Szerencsére anyum normális, nem feminista nő. Szívesen csomagol apunak és nekünk is kaját. Még puszit is ad nekünk.
2017. márc. 23. 12:08
14/53 A kérdező kommentje:
Látom, hogy a Munkatársak párjai nagyon finom szendvicseket szoktak nekik csomagolni. Nekem meg nem csomagolni senki se.
Úgy ahogy a 10 írja, csak én a másik oldalról beszélek :-)
Én a párommal egyéb területeken vagyok figyelmes, illetve igen, amikor csak megtehetem elviszem vacsorázni, stb.
És igen, nagyon jól esik amikor ő is van annyira figyelmes és gondoskodó hogy pl. csomagol nekem ebédet.
2017. márc. 23. 12:09
Nekem még magamnak sincs időm csomagolni sokszor. :)
Ha főzök, akkor van, hogy ajánlom, hogy rakok el neki előző este, de inkább viszi magával a csomag virslit, kényelmesebb.
Otthon anyukája mindig szendvicset csinált apjának meg neki is, amíg otthon lakott, szóval ő ehhez szokott hozzá, de mégsem várja el.
Ha kérné, merő kedvességből biztosan megcsinálnám neki időnként, de mindennapos dolog nem lenne belőle - teljesen random dolgozom én is, 4-5 óra alvás mellett nincs ilyesmire időm mindig. Magamnak sem. :)
2017. márc. 23. 12:10
14.: a te párodeg azt látja a munkahelyén, hogy a munkatársnőit elviszik romantikus vacsorára, páros fotózásra, kapnak szép virágot, figyelmesek velük
2017. márc. 23. 12:11
Ez nem feminizmus kerdese, egyszeruen en nem erek ra csomagolni, neki meg szinten van ket keze :DD Neha elofordul, ha epp szabadnapos vagyok es ennek ellenere felkelek amikor o is, akkor csomagolok neki, mig o keszulodik. De ez kb havi egy alkalom max. Eleve nem szoktunk ugy fozni, hogy marad masnapra is csak ritkan, altalaban 2 adagnyi etelt keszitunk amit megeszunk utana.
2017. márc. 23. 12:11
19/53 A kérdező kommentje:
A férfi végzi a nagyobb igénybevétellel járó munkát
Neki ez akár hobbi is lehetne, nem unatkozna annyira
Lehet ezzel fejezi ki, hogy nem is szeret annyira?
Mi van kérdezö erre se vagy képes magadtol??! Te hányszor csomagoltál már neki? De imádom az ilyen életképtelen férfiakat,mindent elvár,de ő semmit sem csinál!! Igaza van amúgy! Én mondjuk régen csomagoltam néha max reggelit.
2017. márc. 23. 12:17
Kapcsolódó kérdések: