Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti milyen kaját szoktatok...

Ti milyen kaját szoktatok csomagolni a férjeteknek, párotoknak, ha elmegy munkába, és estig nem jön haza?

Figyelt kérdés
Én szendvicset szoktam neki csinálni, de sajnálom, hogy mindig ugyanaz van. Főtt kaját is nagyon szeretnék neki rakni, de azt mondta, hogy ne, mert nincs ideje megmelegíteni, annyira kötött a munka, és hidegen meg egyszerűen nem esik jól neki. Persze, tudom, a szendvicset is lehet variálni, nyilván. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogy oldjátok meg? Hátha most kapok egy-két jó ötletet :)

2013. dec. 4. 12:49
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy azért is nehéz, mert imádok neki főzni, és mégse tud enni belőle napközben... :(
2013. dec. 4. 12:51
 2/26 anonim ***** válasza:
56%

Olyat, amilyet előző nap főztem/főzött/főztünk...

De egyébként van keze, csomagol magának automatikusan, nem várja meg hogy kinyaljam a seggét.

Ha van otthon friss zsemle, akkor csinálok neki szendvicset, mert azzal viszont lusta bajlódni.

Egyébként hideg ételből salátákat tudok javasolni maximum, meg vannak akik a fasírozottat vagy rántott húst is szeretik hidegen.

2013. dec. 4. 12:52
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Konkrétan én sehogy. Saját magának csinálja a szendvicseit. Szokott még pakolni felvágott paprikát, paradicsomot uborkát egy dobozba. Illetve ő mindig kolbászos-vajas, esetleg egy kis füstölt sajtos-sajtos magvas zsemlét csinál, illetve rozskenyerből csinálja a szendvicset. Ha pakolsz szendvicset akkor pl. különféle hideg saláták mennek egyes sonkás szendvicsek mellé, ilyenkor télen lehet francia salátát mellé, krumpli stb.
2013. dec. 4. 12:53
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Párom önellátó felnőtt ember már,nem én készítem neki a kaját amit a melóhelyre visz.Amúgy egy ideig szendvicsezett,aztán megunta,most külön viszi a bagettet,meg paprikát vagy uborkát meg valamit hozzá,disznósajtot,kolbászt,sonkát,olaszt,mikor mit,néha veszek neki kefírt hozzá,akkor talán nem olyan unalmas:S
2013. dec. 4. 12:53
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Igen, tényleg a fasirt meg a rántott hús is jó ötlet :)

Egyébként nem várja el tőlem egyáltalán, hogy én csináljam meg neki, ez csak az én mániám, hogy csomagoljak neki :)

Nem nyalásból teszem, hanem szeretetből.

2013. dec. 4. 12:54
 6/26 anonim ***** válasza:
61%
Miért lenne seggkinyalás, ha rak az ember kaját a párjának???? De most komolyan? Én rakok neki kaját, szerencsére mindkettőnknek van elég ebédideje rendes ebédlő, mikró, így a főtt kaját csomagolom. Ha magamnak tudok, neki is teszek külön hordozóban.
2013. dec. 4. 12:58
 7/26 anonim ***** válasza:
76%

Apukámnak szoktam, de azért válaszolok :)

Szendvicset szoktam neki adni, mert a főtt kaját nincs ideje megmelegíteni. A szendvicsbe kerülhet szalámi, sonka, sajt, paprika, paradicsom, de amit még nagyon szeret: libazsírral megkent kenyérre rakok neki sült húst.

A szendvicsek mellé rakok be gyümölcsöt, joghurtot meg teát.

Remélem segítettem :)

2013. dec. 4. 12:59
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Pakolj mellé zöldséget, savanyút, a szendvicsbe mehet akár tükörtojás vagy rántotta is, felvágottból is van millióféle, sajtokból szintén lehet trappista, füstölt sajt, valami lapka sajt, esetleg macisajtos kenyér. Csak szét kell a közértben nézni.

Komolyan nincs 15 perc ebédszünet se, hogy nyugodtan megegyen egy tál meleg ételt? =/

2013. dec. 4. 13:00
 9/26 anonim ***** válasza:
78%

"Miért lenne seggkinyalás, ha rak az ember kaját a párjának????"

Akkor az, ha ez egyoldalú/elvárt dolog.

Nálunk teljesen alap, hogy aki épp nekiáll, az mindkettőnknek csomagol, illetve hogy a férjem is főz.

2013. dec. 4. 13:02
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen, az nekem is kicsit fura volt, hogy mindenki azt írta, hogy tud ő magának rakni, meg felnőtt ember. Ez persze igaz is, de én sem érzem, hogy ez nyalásnak számít. De hát na... nem vagyunk egyformák, és ez nem is baj :) Tiszteletben tartom, ha valaki így gondolja, nincs ebben semmi rossz :)
2013. dec. 4. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!