Ti milyen kaját szoktatok csomagolni a férjeteknek, párotoknak, ha elmegy munkába, és estig nem jön haza?
Olyat, amilyet előző nap főztem/főzött/főztünk...
De egyébként van keze, csomagol magának automatikusan, nem várja meg hogy kinyaljam a seggét.
Ha van otthon friss zsemle, akkor csinálok neki szendvicset, mert azzal viszont lusta bajlódni.
Egyébként hideg ételből salátákat tudok javasolni maximum, meg vannak akik a fasírozottat vagy rántott húst is szeretik hidegen.
Köszi a választ! Igen, tényleg a fasirt meg a rántott hús is jó ötlet :)
Egyébként nem várja el tőlem egyáltalán, hogy én csináljam meg neki, ez csak az én mániám, hogy csomagoljak neki :)
Nem nyalásból teszem, hanem szeretetből.
Apukámnak szoktam, de azért válaszolok :)
Szendvicset szoktam neki adni, mert a főtt kaját nincs ideje megmelegíteni. A szendvicsbe kerülhet szalámi, sonka, sajt, paprika, paradicsom, de amit még nagyon szeret: libazsírral megkent kenyérre rakok neki sült húst.
A szendvicsek mellé rakok be gyümölcsöt, joghurtot meg teát.
Remélem segítettem :)
Pakolj mellé zöldséget, savanyút, a szendvicsbe mehet akár tükörtojás vagy rántotta is, felvágottból is van millióféle, sajtokból szintén lehet trappista, füstölt sajt, valami lapka sajt, esetleg macisajtos kenyér. Csak szét kell a közértben nézni.
Komolyan nincs 15 perc ebédszünet se, hogy nyugodtan megegyen egy tál meleg ételt? =/
"Miért lenne seggkinyalás, ha rak az ember kaját a párjának????"
Akkor az, ha ez egyoldalú/elvárt dolog.
Nálunk teljesen alap, hogy aki épp nekiáll, az mindkettőnknek csomagol, illetve hogy a férjem is főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!