Ti milyen kaját szoktatok csomagolni a férjeteknek, párotoknak, ha elmegy munkába, és estig nem jön haza?
Figyelt kérdés
Én szendvicset szoktam neki csinálni, de sajnálom, hogy mindig ugyanaz van. Főtt kaját is nagyon szeretnék neki rakni, de azt mondta, hogy ne, mert nincs ideje megmelegíteni, annyira kötött a munka, és hidegen meg egyszerűen nem esik jól neki. Persze, tudom, a szendvicset is lehet variálni, nyilván. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogy oldjátok meg? Hátha most kapok egy-két jó ötletet :)2013. dec. 4. 12:49
21/26 anonim válasza:
Ez izlės kėrdėse de AZ ėn fėrjem szereti a pizzàt hidegen.
Úgy csomagolom mint a szendvicset.
22/26 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, ha volt már, elnézést. Nézz körül itt is, jó ötletek, és mind fogyasztható hidegen (Moha a lányának csinál ilyeneket a suliba, ott sem lehet melegíteni). Sokfelé lehet már kapni ilyen dobozokat, hátha van olyan saláta, húsféle, palaxsinta, stb, amit hidegen is szeret a férjed.
24/26 anonim válasza:
nos nem olvastam el h mit írtak a többiek,de leirom ami először az eszembe jutott: valami rántott hús vagy fasírt,azt hidegen is lehet enni,esetleg főtt tojás ha szereti a párod,vagy a szendvicsbe is tehetsz tükörtojást,sok sok zöldséget pl párolva, és ha már nagyon unalmas a szendvics esetleg süss pogácsát vagy valami édesset kelt tésztából :) remélem segítettem 1kicsit!
25/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mind nagyon sokat segítettetek! :)
2014. jan. 6. 14:25
26/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz!
2014. jan. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!