Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ti hogyan jeleznétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan jeleznétek a párotoknak hogy anyagiakban egy adott témában segítséget szeretnétek?

Figyelt kérdés

Adott eset pl:gázcírkó javítatás.

Megosztjátok az információt a párotokkal hogy mikor,hány órakor jön a szerelő.Továbbá elmondjátok neki hogy mennyi a várható javítás költsége.

Elvárjátok vagy megkérdezitek,megkéritek hogy segítsen benne.

2016. nov. 5. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Több dologtól függ. Pl. Ő is ott lakik? Mióta vagytok együtt? Pontosan kié a ház? Stb.
2016. nov. 5. 17:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Együtt lakunk,övé a lakás.A rezsibe megbeszélés alapján felesben beszállok.
2016. nov. 5. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Felesben kifizetnenk, kerni se kene, plane ha ove a lakas akkor alapbol is neki kene fizetnie, nem is ertem.
2016. nov. 5. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

a számmal...

szép kis kapcsolatotok lehet, ha nem mertek ilyen piti ügyről beszélni.

2016. nov. 5. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem szeretem ezt a rávezetéses valamit. Mond meg azt kerek perec, hogy jön a szerelő, és szeretnéd, ha én fizetném ki, mert neked ez most nem férne bele. Minden további nélkül megtenném. Viszont ez a "jön a szerelő délben, és 10 ezer forint lesz" szöveg, majd utána a hatásszünet, és a felajánlás várása, elég zavaró. Attól függetlenül, hogy kié a lakás, segítséget nem szégyen kérni, csak ha kéred akkor legyél egyenes, és ne kéresd magad. :)
2016. nov. 5. 17:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Én ahhoz vagyok szokva hogy az ilyen dolgokat előre még hónap elején fizetés időszakban leülök a másikkal megbeszélni és már akkor egy tiszta kérdéssel megkérdezem tud e nekem benne anyagilag segíteni?
2016. nov. 5. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
De ha övé a ház, akkor mi az hogy " tud-e segíteni kifizetni"? Akkor alapból neki kéne, vagy felesbe. Komolyan nem értem.
2016. nov. 5. 17:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Én hajlandó lennék leülni vele az ilyen dolgokat megbeszélni, ő az aki "elvárás" alapon nem akar vagy szégyenli magát hogy segítséget kérjen.
2016. nov. 5. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem már az együttélés-de-külön-kassza is fura, meg ez a szitu is... ha együtt élünk, nyilván mindketten tisztában vagyunk a házzal kapcsolatos kiadásokkal, amiket mindketten fedezünk is, ilyen-olyan-amolyan megbeszélt arányban. Az meg, hogy annak a dolga, akié a ház, szintén eléggé furcsa hozzáállás... ennyi erővel akkor a másik fél meg fizessen albérleti díjat, meg adjon le kauciót? Vagy ha már sz..rrágóskodunk: a másik fél vajon nem használt pl. melegvizet, melynek során a cirkó is használódott/kopott/mittudomén, ami miatt már javítani kell?

Amúgy a kérdésre válaszolva: ha nincs benne annyi, h magától rákérdezzen, h mennyi, és ebből mennyi lenne az ő része, akkor a számmal, szépen, egyenként megformálva a szavakat, amikből végül összefüggő mondatok lesznek, melyekből egyértelműen kiderül, mit szeretnék.

2016. nov. 5. 18:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Előzőnek:

Eleve ő mondta el magától a részleteket.De ebből még nem fog az kitalálhatóvá válni hogy azt várja segítsek benne.A nevetséges az egészben hogy akárhányszor mondom,felajánlom a segítségemet akkor rendre mindig elutasítja.Most amikor szüksége lenne rá akkor meg nem mondja ki!!

Na és utána meg les hogy miért nem segítek,mert nem beszél hogy arra lenne szüksége.Én rég megtanultam hogy elvárásokkal nem lehet.

2016. nov. 5. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!