Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan jeleznétek a párotoknak hogy anyagiakban egy adott témában segítséget szeretnétek?
Figyelt kérdés
Adott eset pl:gázcírkó javítatás.
Megosztjátok az információt a párotokkal hogy mikor,hány órakor jön a szerelő.Továbbá elmondjátok neki hogy mennyi a várható javítás költsége.
Elvárjátok vagy megkérdezitek,megkéritek hogy segítsen benne.
2016. nov. 5. 17:30
11/13 anonim válasza:
Hát igen, ez így ebben a formában gáz - a párod részéről. Viszont úgy gondolom, hogy te látod, hogy mire megy ki, felismered, hogy "játszmázik", ergo most a "te dolgod" érettebbnek lenni, és vázolni a szitut. Elsőként azzal, hogy rákérdezel, hogy "oké drágám, mennyit adjak bele?", aztán azzal, hogy "oké, megdumáltuk, viszont látom, hogy mit csinálsz, és ha komolyan tervezünk együtt, akkor le kell szoknod erről. Nem vagyok vevő a játszmákra meg a gagyi célozgatásokra, mostantól leszel szíves kimondani, amit akarsz. Nem vagyok se jós, se jövőbelátó, se gondolatolvasó, és nem szeretném, hogy a későbbiekben a játszmák/célozgatások/stb. miatt problémák legyenek közöttünk". Vagy valami hasonló szöveget nyomnék neki. A játszmák, célozgatások, stb. elmennek egy darabig, de egy hosszútávú, komoly kapcsolatot nem lehet így működtetni. Ezt mindenképpen vázolnám neki a helyedben.
12/13 A kérdező kommentje:
Előttem szólónak:
Igen észrevettem már korábban hogy hezitál mert tart az újabb csalódásoktól.Ez miatt lehet a játszmázása gondolom én, na meg sokszor van hangulatingadozása,a szeszélyes viselkedése is ezt mutatja
2016. nov. 5. 23:16
13/13 anonim válasza:
Ne kínozd már, biztos nagyon kellemetlen neki, ha kérnie kell. Ajánld fel neki és nyomatékosítsd, hogy ezentúl bátran szóljon és beszéljetek meg mindent, mert csak így lehet előrébb jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!