Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pszichológusoknak mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pszichológusoknak mi az álláspontjuk arról, hogy bele néz valaki a párja telefonjába? Egy komoly kapcsolat esetén és nem laza párkapcsolatra gondolok, és 25-30 éves kor felett!

Figyelt kérdés

jan. 13. 23:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
48%
Ó, pont ma olvastam itt, hogy a feleség direkt a férj és annak anyja üzengetését olvasta végig, van akinek ez is normális. Őt nem lehet ebből sem kihagyni. Ahány ház annyi szokás.
jan. 20. 00:00
 62/70 anonim ***** válasza:
38%
55: ez nem cinkosság, ez tapintat. Intim ügyeket 2 ember között nem tárgyalok ki egy harmadikkal, tök mindegy, ki. Ha vki ezzel nem ért egyet, az 1) nem empatikus, akármennyire teszi a fejét, hogy az, 2) nem nevelték meg rendesen a szülei.
jan. 20. 08:27
 63/70 A kérdező kommentje:

Mondjuk akkor a fél világot meg kellene reformálni, mert tapasztalataim szerint a fiúk egy csomó dolgot kiteregetnek a haveroknak.

Mint említettem, én nem meséltem a baratnőimnek arról, hogy melyik srácnak mi van és mit hogyan csinál, ezzel szemben engem már kibeszéltek.

És csak ismételni tudom önmagamat, az ha valaki belenéz a párja telefonjába 5 év után egyszer, az azt jelenti, hogy belenézett! És nem azt, hogy olvasgatja, hogy sorra vette az összes beszélgetés összes mondatát. Hanem átsiklik a szeme olyanokon, hogy anyucival beszélt, és lehet, hogy belenéz olyanba, hogy "Kati" -amiről még érdekes módon sosem hallott, vagy belenéz abba amit a legjobb haverral irogattak egy bizonyos időszakban (napok) és ahogy átsiklik benne, meglátja a saját nevét, és ott vagy jó áll, pl elmentünk Julcsival kirándulni, vagy rossz: kidobom Julcsit a francba, ha megkapom a jobb állást és költöznöm kell.

És nem az anyuci hüvelygombájáról meg a barátnő szexuális életéről szeretne bármit is megtudni és nem is fog semmit sem megtudni, ha valami érdekli, mert akkor nem arról van szó, hogy valaki mint egy eszelős minden szombaton végignézi a párja telefonját. Csak azt nem értem, ha a barátnővel a szexről diskurál valaki, akkor az nem megint csak egy olyan dolog, amit nem kellett volna kiteregetni? A barátnőnek sem, mert mondjuk az annak a 3.személynek sértő, akivel az a szex történt? Ezt abban az esetben tudom elképzelni, ha egyedül történt a szex, amit kiteregetsz. Vagy nevek nélkül. "A múltkori srác". De igazából ilyen senkit sem érdekel. És ha véletlenül még bele is olvasna, akkor ott felejtené el 10 mp múlva

jan. 22. 14:30
 64/70 A kérdező kommentje:

Igen, van akit meg túlságosan is megneveltek, gyerekkortól kezdve tipikus, "ez legyen a mi kis titkunk", felnőttként "megoldjuk kisfiam", csakhogy ha van egy komoly párkapcsolat pl egy házasság, akkor nincs olyan team, hogy anya és gyereke, csak akkor ha cinkosság van a felek között. És mit mondtam, ha valaki bele néz 3,5,10 vagy 15 év után, azon nem fog megakadni a szeme, hogy "kislányom képzeld antibiotikumot kell szednem, mert elkaptam valamit a szaunában"...

Értem hogy mire akarsz célozni. Én sem kérdezek semmi ilyesmit, és nem is érdekel. És tapasztalatom szerint ha van elég bajom mert a másik nem nyilatkozik vagy furcsán nyilatkozik, akkor mások dolgai nem érdeklik az embert csak a saját problémái

jan. 22. 14:38
 65/70 anonim ***** válasza:
A telefonban kutatás olyan mint a hallgatózás. Van akinek szokása, van aki akkor teszi ha valami gyanús lesz neki.
jan. 22. 14:47
 66/70 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg, az ujjlenyomatos telefonok korában nem lehet csak úgy belenézni se 1 hét után, se 1 év után :-D
jan. 22. 14:54
 67/70 anonim ***** válasza:

Nekem is arcfelismerő van beállítva, de mellette kell kód is, szóval ilyen téren megoldható ha valaki erre vágyna.

Nálunk 9 év alatt nem merült fel hogy nyúlkáljunk egymás telójához, mi csak amolyan régimódiasan megbízunk egymásban inkább. :D

jan. 22. 15:02
 68/70 A kérdező kommentje:
Nyilván az a legjobb. Szerencsés az aki talál egy olyan embert, hogy azt érzi, hogy nincs kétsége semmiben
jan. 22. 16:02
 69/70 anonim ***** válasza:
#67 és #68 Igen, ezt fogalmaztam meg a 57-es válaszomban :-)
jan. 22. 16:38
 70/70 anonim ***** válasza:
64: azért van különbség aközött, hogy olyan dologról akar titkolózni a felnőtt, ami törvénytelen / aljas / mást vág át vele (általában ez a "mi kis titkunk" sztori) meg az, hogy vannak intim dolgok, amiket nem fecserészünk ki mindenkivel, akármilyen "oh my gooooooood, annyira közel állunk egymáshoz" (pl. orvosi adatok).
jan. 27. 10:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!