Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pszichológusoknak mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pszichológusoknak mi az álláspontjuk arról, hogy bele néz valaki a párja telefonjába? Egy komoly kapcsolat esetén és nem laza párkapcsolatra gondolok, és 25-30 éves kor felett!

Figyelt kérdés

tegnap 23:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom mi a pszichológusok véleménye, de én ezt nem tűröm el és pont.
tegnap 23:19
 2/32 anonim ***** válasza:
77%
Én sem tudom mi a pszichológusok véleménye a dologról, de nekem sem férne bele. Mi tudjuk egymás kódjait, fel tudjuk oldani egymás telefonját, ennek ellenére eszünkbe sem jutna kutakodni. Szerintem régen rossz, ha ennyire nincs bizalom egy kapcsolatban.
tegnap 23:31
 3/32 anonim ***** válasza:
89%
Én sem tudom, de az enyémet nyugodtan nézegetheti. Mondjuk még sosem jutott eszembe, hogy az övében keresgéljek, de tuti, hogy engedné röhögve.
ma 00:21
 4/32 anonim ***** válasza:
43%
Külön telefon kell, amit csak az ő jelenlétében használsz.
ma 00:45
 5/32 anonim ***** válasza:
71%

Ami az összes többi beteges féltékenykedőről, a másikat állandóan ellenőrizgető emberről - önbizalomhiány, önértékelési probléma ami féltékenységben jelenik meg.

A probléma belülről jön, ha nem is talál semmit azzal az ellenőrzési szokása még nem fog megszűnni. Újra és újra megteszi, folyamatos frusztrációban él, ami időnként indulat-kitörésekben is a felszínre bukkan (állandóan vádaskodik is, mert folyamatos megerősítésre van szüksége, hogy a másik fél alárendelődjön).

Messziről kerülendő típus! Tanulj azokból az esetekből ahol a beteges féltékenység miatt leépített expár fizikailag is megtámadta utána a korábbi párját mert nem tudta elviselni hogy az már nem vele van.

ma 01:22
 6/32 A kérdező kommentje:
Nekem furcsa, hogy együtt élünk, együtt alszunk, egymással szexelünk, és ne nézhetnék bele, hogy ír-e másik nővel vagy tartogat-e meztelen képet mondjuk egy exéről. Az én telefonomba az engedélyemmel és titokban is bele nézhetett a párom, és meg is kérdezhette, ha valami nem tetszett neki, hisz ő a társam, szerelmem, párom.
ma 01:51
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez nem gond. Párom mondta, hogy bármikor bele nézhetek. Nekem sincs mit rejtegetnem. Amúgyis elmondunk mindent.
ma 02:36
 8/32 anonim ***** válasza:
75%

Mi is tudjuk egymás kódját és nyugodtan belenézhetünk, nincs mit titkolni. De aki beletekint, kutat bizonyíték után a másik telójába, fiókjába annak az esetek többségében van rá minimum egy oka, vagyis adott rá indokot a párja, hogy ne bízzon meg benne. Ráadásul általában ki is derül a kikacsintgatás (mással való flört, beszélgetés), vagy megcsalás (maszti, így-úgy oda van érte, vagy fizikai hűtlenség).

Én azt vallom hogyha az egyik megcsal és nem tud szakítani, vagy ajánlani nyitott kapcsolatot akkor a másiknak megvan a joga hozzá, hogy detektívet játsszon. Ha a megcsaló nem tiszteli a párját akkor ő miért tisztelje meg azzal, hogy nem néz bele a telójába, fiókjába? Éljen évekig sötétben miközben a megcsaló folyamatosan hűtlen hozzá? Nehogy már még. Jól teszi ha kideríti és aztán kirúgja.

ma 08:16
 9/32 anonim ***** válasza:
1 vagyok: nekem sincs mit rejtegetnem, tudja a kódomat is, egyszerűen megvan a jogom ahhoz, hogy legyen privát terem és egyenesen rosszul vagyok attól, ha ebbe valaki belemászik. Más, amikor meg akar nézni valamit a telefonomon, vagy kell neki valamire egy másik telefon. Meg megint más, amikor célirányosan a privát beszélgetiseimet csekkolgatja, ilyenkor az ember aki ezt csinálja titkon reménykedik hogy talál valamit? Vagy mégis mi oka van rá, ha amúgy nem szolgáltatok indokot a bizalmatlanságra?!
ma 08:39
 10/32 anonim ***** válasza:
80%

Ha nincs rá oka akkor önbizalomhiányos, de túlnyomórészt mindig van rá indoka az embernek mert a párja elhidegült, másokkal foglalkozik helyette, sok a vita, akár a szeme láttára flörtöl, mást stírölget, dugja a telóját bár előtte sosem tette, lerakja a telót ha belépsz a szobába, mindig félretárcsáztak, kimaradozik és hasonlók.

ma 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!