Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pszichológusoknak mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pszichológusoknak mi az álláspontjuk arról, hogy bele néz valaki a párja telefonjába? Egy komoly kapcsolat esetén és nem laza párkapcsolatra gondolok, és 25-30 éves kor felett!

Figyelt kérdés

jan. 13. 23:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom mi a pszichológusok véleménye, de én ezt nem tűröm el és pont.
jan. 13. 23:19
 2/70 anonim ***** válasza:
69%
Én sem tudom mi a pszichológusok véleménye a dologról, de nekem sem férne bele. Mi tudjuk egymás kódjait, fel tudjuk oldani egymás telefonját, ennek ellenére eszünkbe sem jutna kutakodni. Szerintem régen rossz, ha ennyire nincs bizalom egy kapcsolatban.
jan. 13. 23:31
 3/70 anonim ***** válasza:
90%
Én sem tudom, de az enyémet nyugodtan nézegetheti. Mondjuk még sosem jutott eszembe, hogy az övében keresgéljek, de tuti, hogy engedné röhögve.
jan. 14. 00:21
 4/70 anonim ***** válasza:
28%
Külön telefon kell, amit csak az ő jelenlétében használsz.
jan. 14. 00:45
 5/70 anonim ***** válasza:
63%

Ami az összes többi beteges féltékenykedőről, a másikat állandóan ellenőrizgető emberről - önbizalomhiány, önértékelési probléma ami féltékenységben jelenik meg.

A probléma belülről jön, ha nem is talál semmit azzal az ellenőrzési szokása még nem fog megszűnni. Újra és újra megteszi, folyamatos frusztrációban él, ami időnként indulat-kitörésekben is a felszínre bukkan (állandóan vádaskodik is, mert folyamatos megerősítésre van szüksége, hogy a másik fél alárendelődjön).

Messziről kerülendő típus! Tanulj azokból az esetekből ahol a beteges féltékenység miatt leépített expár fizikailag is megtámadta utána a korábbi párját mert nem tudta elviselni hogy az már nem vele van.

jan. 14. 01:22
 6/70 A kérdező kommentje:
Nekem furcsa, hogy együtt élünk, együtt alszunk, egymással szexelünk, és ne nézhetnék bele, hogy ír-e másik nővel vagy tartogat-e meztelen képet mondjuk egy exéről. Az én telefonomba az engedélyemmel és titokban is bele nézhetett a párom, és meg is kérdezhette, ha valami nem tetszett neki, hisz ő a társam, szerelmem, párom.
jan. 14. 01:51
 7/70 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez nem gond. Párom mondta, hogy bármikor bele nézhetek. Nekem sincs mit rejtegetnem. Amúgyis elmondunk mindent.
jan. 14. 02:36
 8/70 anonim ***** válasza:
85%

Mi is tudjuk egymás kódját és nyugodtan belenézhetünk, nincs mit titkolni. De aki beletekint, kutat bizonyíték után a másik telójába, fiókjába annak az esetek többségében van rá minimum egy oka, vagyis adott rá indokot a párja, hogy ne bízzon meg benne. Ráadásul általában ki is derül a kikacsintgatás (mással való flört, beszélgetés), vagy megcsalás (maszti, így-úgy oda van érte, vagy fizikai hűtlenség).

Én azt vallom hogyha az egyik megcsal és nem tud szakítani, vagy ajánlani nyitott kapcsolatot akkor a másiknak megvan a joga hozzá, hogy detektívet játsszon. Ha a megcsaló nem tiszteli a párját akkor ő miért tisztelje meg azzal, hogy nem néz bele a telójába, fiókjába? Éljen évekig sötétben miközben a megcsaló folyamatosan hűtlen hozzá? Nehogy már még. Jól teszi ha kideríti és aztán kirúgja.

jan. 14. 08:16
 9/70 anonim ***** válasza:
25%
1 vagyok: nekem sincs mit rejtegetnem, tudja a kódomat is, egyszerűen megvan a jogom ahhoz, hogy legyen privát terem és egyenesen rosszul vagyok attól, ha ebbe valaki belemászik. Más, amikor meg akar nézni valamit a telefonomon, vagy kell neki valamire egy másik telefon. Meg megint más, amikor célirányosan a privát beszélgetiseimet csekkolgatja, ilyenkor az ember aki ezt csinálja titkon reménykedik hogy talál valamit? Vagy mégis mi oka van rá, ha amúgy nem szolgáltatok indokot a bizalmatlanságra?!
jan. 14. 08:39
 10/70 anonim ***** válasza:
78%

Ha nincs rá oka akkor önbizalomhiányos, de túlnyomórészt mindig van rá indoka az embernek mert a párja elhidegült, másokkal foglalkozik helyette, sok a vita, akár a szeme láttára flörtöl, mást stírölget, dugja a telóját bár előtte sosem tette, lerakja a telót ha belépsz a szobába, mindig félretárcsáztak, kimaradozik és hasonlók.

jan. 14. 08:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!