Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek milyen tapasztalata van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalata van a pszichológusokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Attól félek,ha őszinte leszek,akkor a sok infó amit megosztok megbotránkoztatja a pszichológust.

Szóval történtek az életemben elég súlyos dolgok,annak ellenére,hogy még csak 22 vagyok. Nem rég fogadtam el önmagam,keresem a helyem a világban,"csak úgy vagyok",az egyetem így online teljesen gyász volt,bukás bukás hátán. Ehhez jött még hozzá egy barátság,ami az idő folyamán elég erősen elkezdett kapcsolat irányba haladni, ám sajnos mivel nem fogadja el a srácot a családja,meg azt sem,hogy készen áll ebbe az irányba(kapcsolat,ismerkedés) is nyitni, közénk álltak.

Szóval vannak gondjaim.

Tudom,hogy segítségre van szükségem,de mégis félek elmenni és pontosan nem is tudom kihez kéne mennem,milyen pszichológushoz és hasonlók.

Help.

/22,ffi/

2021. máj. 24. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
Még ha meg is botránkozik nem mutathatja ki mert az a dolga hogy megértő legyen
2021. máj. 24. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rossz tapasztalatom, de elméletben nem is lehetne.
2021. máj. 24. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus azért van, hogy segítsen megérten minden problémában, függetlenül a szexuális orrientációtól. Ha nem ez a tapasztalatod, azonnal válts pszichológust.
2021. máj. 24. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a terpod dolga hogy erkölcsi értékítéletet mondjon, hanem hogy segítsen. Megértse, feltárja mi miért alakult ki benned és semlegesítse azokat a tényezőket amik szorongást okoznak. S hidd el láttak már igen cifra dolgot, sőt valószínűleg sokkal meredekebbet is mint amit elő akarsz majd vezetni.
2021. máj. 24. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Pénzlehúzás. Voltam már több pszichológusnál, bár nem azért, mert meleg vagyok. Nem igazán segítenek. Olyanokat mondanak, amiket én is el tudnék mondani neked, vagy bárki más a témával kapcsolatban. Csak megerősítést adnak. Néhány netes önbizalomnövelő videó többet ér náluk. Politikusok után a pszichológusok a legnagyobb csalók. Pszichiáter már más kérdés, mert ha nagy gond lenne, ő tud kezelést, gyógyszert javasolni. A pszichológus az... Kaka.
2021. máj. 24. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:

No,írtam egyre.

Majd időpontot is foglalok,ha túl leszek a holnapi állásinterjún.

Köszönöm a biztatást,remélem fog segíteni!

Szép estét! (:

2021. máj. 24. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Én pszichiáternél jártam néhányszor, és egyáltalán nem éreztem azt, hogy megbíznék benne, így éppen csak azt mondtam el neki, amit nagyon muszáj volt a konkrét problémámmal kapcsolatosan. Máskülönben meg még a gyógyszeres kezeléssel is nagyon odab.szott, mert nem mondta, hogy fokozatosan kell kezdeni, hanem ebből rögtön este vegyek be, és egy hétig olyan voltam, mint aki terhes, émelyegtem és szédültem. Egyébként pedig teljesen egyet értek az egyik válaszolóval abban, hogy sokat segítenek ezek az önbizalom növelő, önsegítő videók és könyvek. És esetleg egy jó barát, akinek tényleg őszintén elmondhatod, ami zavar vagy bánt, és elmondja a véleményét. Még fizetned sem kellene érte.
2021. máj. 25. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan menj, nem fog elítélni vagy megbotránkozni. Elemntél azóta?
2022. márc. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!