Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pszichológusoknak mi az álláspontjuk arról, hogy bele néz valaki a párja telefonjába? Egy komoly kapcsolat esetén és nem laza párkapcsolatra gondolok, és 25-30 éves kor felett!
Pl. azért hogyha pont nála a teló, lemerült akkor elveheti a tiéd és nem kell minden alkalommal kérdezni mi a minta. Kivétel ha változtatod alkalmanként.
Állítólag nem akar kutrálni. Mindjárt a legrosszabbra gondolsz mert magadból indulsz ki, vagy más belekutrált és akkor rajta vered le?
Hogyha annyira megvan a bizalom, szerelem akkor én meg azt nem értem, hogy miért reagálsz úgy, hogy biztosan átfésülné a telót.
Pont a párodba látod a legrosszabbat. Szomorú.
Töltse fel a telefonját, ugyanúgy ahogy én is. :D Ha nem sikerül, akkor mindig van kéznél powerbank.
Nem látok a páromba semmi rosszat, 9 éve vagyunk együtt és soha nem merült fel hogy nyomozgassunk egymás után. :) Épp ezért nem értem, hogy ha ez nem merül fel akkor mi más célból lenne olyan marha fontos tudni egymás jelszavát / kódját.
Nem kell megérteni, de nem is kéne rögtön arra aszociálni, hogy 100% belenézne az üzeneteidbe másokkal, keresné a bizonyítékot, hogy vajon hűtlen vagy-e.
Szerintem annak vannak jelei amúgyis, hogy hűtlen, vagy már nem szeret és ha nagyon rafinált úgyis törli az üzeneteket hiába nézegeted, vagy más telót használ amiről fogalmad sincs. De attól ha a két félnek nem okoz gondot a jelszó megadása egymásnak az még akkor se azzal egyenlő, hogy rögtön amint a kezébe kerül átnézi.
Nektek megfelel pinkód infó nélkül és kész.
"Nektek megfelel pinkód infó nélkül és kész."
Igen, de itt pont abból indult ki a kommentek sora, hogy van aki szerint "nem jó" hogy más emberek nem osztják meg a jelszavukat a párjukkal. :D
"Nekem belefér ilyen esetben, ha belenéz, hogy a bátyámmal chateltem, meg a baratnőimmel. "
Akkor jól idomított birka vagy.
Ha nekem valaki random előjönne azzal, hogy most átkutatja a telefonom, az nem lenne tovább a párom. És nem azért, mert találna bármit is. Ha valaki meg akar csalni, úgyis meg fog, és nem lesz semmi nyoma, ha tudja, hogy kutakodsz.
A megcsaláshoz meg eleve nem kell telefon. Anélkül is meg tud csalni.
" csak azért mert a bizalom kérdést telefonba zárja a társadalom manapság"
Pont te zárod oda. Nem bíztok egymásban, helyette inkább kontrollálni akarjátok a másikat.
És? Szerinte nem jó, ennyi. A #16-osnak azért írtam mert ő is mindjárt azzal jött, hogy belenézett a telóba, de hát nem csinálta. Pont azt elemezte #12 szerintem, hogy ha meg akar csalni megcsal, mindegy, hogy bízol benne, vagy se. Rajta múlik és amikor már átnézed akkor már annyi a kapcsolatnak mert nincs bizalom, vagy/és kiderül, hogy megcsal(ni készül)/t.
Persze lehet mondani, hogy fölösleges kutakodni, de ha valaki tisztán akar látni, tudni akarja, hogy jók-e a megérzései miért fogja magát vissza különösen, hogy majdnem mindig úgyis kiderül valami rossz. Ha téged megcsalna a párod te nem akarnád tudni ezek alapján, de attól még mást érdekli.
Én úgy jártam, nem konkrét megcsalás derült ki, hanem fülig szerelmes voltam, bíztam, tudtam hogy más jellegű a srác, mint én, de a szavai azok voltak, hogy szeret stb.
Na én 3 év után néztem bele a legjobb barátjával folytatott chat-be, és ott állt feketén-fehéren az akkori időszakban miután összejöttünk, hogy szerinte ebből semmi komoly nem lesz...
Hát, 30-as vagyok, tehát ez maximálisan rosszul érintett, hogy már az elején azt gondolta, hogy nem fog nálam leragadni... nekem meg arról beszélt, hogy majd lesz gyerekünk. Elment egy csomó időm, és azt mondom, bárcsak ezt anno láttam volna. Majd ki is derült, hogy nem akar semmit, mert kvázi választás elé állítottam, hogy alapítsunk családot, megoldanánk, eljött az ideje. Utána kb kidobott engem ilyen-olyan kifogásokkal, amikkel éppen támadni tudott.
Azt is megtudta, hogy ezt láttam. De arra is csak támadott, hogy hogyan képzeltem, hogy belenéztem. Én meg mondtam, hogy ezt miért nem nekem mondta, ha problémája volt. És akkor meg tudtuk volna beszélni, hogy akkor ez megváltoztatható, vagy eleve nem akar engem.
Pedig ha ezt akkoriban látom, akkor máshogy vagy már mással telt volna az idő 🤔
Nagyon jó színész volt, nem sok jele volt, hogy csak elvan az álló vízben.
"Ha téged megcsalna a párod te nem akarnád tudni ezek alapján, de attól még mást érdekli."
Nem csalna meg, ennyi. Kár teóriákat kreálnod, hogy mi lenne ha.
Mégis rögtön azt hiszed, hogy a párod megnézné az ügyeid annyira nem bízol benne! 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!