Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pszichológusoknak mi az álláspontjuk arról, hogy bele néz valaki a párja telefonjába? Egy komoly kapcsolat esetén és nem laza párkapcsolatra gondolok, és 25-30 éves kor felett!
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:07
31/37 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy jól idomított birka vagyok.
De őszinte.
Nyilván nekem akkor az a cél, hogy ilyet találjak, meg olyat, aki ezt értékeli. Mégha birka is vagyok. De az egyiknek szerethető, a másiknak meg csak "egy valamilyen barátnő" voltam.
tegnap 15:32
32/37 anonim válasza:
Nem hiszem, mert tudom hogy nincs igénye megnézni. Látom nagyon szeretnéd hogy rossz legyen a kapcsolatom, de el kell keserítselek, nem így van, sajnálom.
33/37 A kérdező kommentje:
Házasok vagytok amúgy #32?
tegnap 17:23
34/37 anonim válasza:
Még csak jegyesek vagyunk, nyáron lesz majd esküvő.
35/37 A kérdező kommentje:
Az jó
tegnap 17:36
36/37 anonim válasza:
Szóval hozzá akarsz menni, de kételkedsz benne, és feltételezed, hogy esetleg más nőkkel írogat.
37/37 anonim válasza:
Szerintem aki ennyire korlátozó, ennyire belemászik a másik ember privát szférájába, aki ennyire nem tartja tiszteletben a másik individuál személyes térhez való jogát és emiatt folyamatosan ellenőrzi, kutakodik az egyszer úgyis bevonzza magának a szart mert ezt egyetlen épelméjű ember sem képes elviselni. Még rosszabb, amikor valaki okot sem ad erre a magatartásra, de a másik akkor is belegázol az aurájába. Ez rohadtul nem normális, aki ezt alapvetőnek gondolja az keressen fel pszichológust, mert súlyos mentális problémái vannak ha csak így érzi magát biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!