Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pszichológusoknak mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pszichológusoknak mi az álláspontjuk arról, hogy bele néz valaki a párja telefonjába? Egy komoly kapcsolat esetén és nem laza párkapcsolatra gondolok, és 25-30 éves kor felett!

Figyelt kérdés

jan. 13. 23:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb pszichológus azt mondja, hogy megbeszélés és megegyzés kérdése a dolog, és jobb, ha olyannal van az ember, akivel ebben egyetértenek.

Én nem örülnék neki, ha a párom titokban nézegetné a telefonom, mert lehetnek benne olyan infók, amik nem rá tartoznak (és nem, nem meztelen fotókra meg megcsalásos üzenetkre gondolok, mert olyanom nincs és nem is lesz, hanem ismerőseim privát gondjaira meg munkahelyi üzenetekre, amikben bizalmas adatok vannak). Engedéllyel lehet. Más párkapcsolatban meg nyitott könyv mindktér részről. Ha nem egyeznek ebben, jobb, ha szakítanak. Én sem fogom ráerőltetni az akaratomat másra, ő se erőltesse rám.

jan. 15. 14:11
 42/70 anonim ***** válasza:
77%

" Egy bankszámlájuk volt a házastársaknak, közös e-mail cím. "

Hol? Mifelénk nem.

jan. 15. 14:14
 43/70 anonim ***** válasza:
82%

Én se láttam a környezetemben közös email címet. Közös bankszámlát is csak úgy, hogy van külön-külön saját IS és mellette közös IS.

Amúgy én azt nem értem, hogy a páromnak miért lenne köze azokhoz a dolgokhoz, amiket nekem írt meg egy barátom vagy családtagom? És ugyanez fordítva is, engem rohadtul zavarna, ha írnék egy barátomnak, és kiderülne hogy a pasija/csaja is olvasgatja a kettőnk beszélgetését. Valószínűleg soha többé nem írnék az illetőnek semmi személyeset.

NEKEM nincs titkom a párom előtt amúgy, de az ismerőseimnek miért ne lehetne "titka" az én párom előtt?

jan. 15. 15:00
 44/70 anonim ***** válasza:
37%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem ez a kérdés is mutatja, hogy a telót szent tárgynak hiszik sokan még akkor is amikor a kérdező párja perverz. Pedig ha valaki belekukkant annak van rá jócskán oka.

jan. 15. 16:11
 45/70 anonim ***** válasza:
52%
44: ha van ok, akkor már nem bízik a párjában, az meg úgyis veszett fejsze nyele. És máshogy is le lehet buktatni vkit amúgy is, anélkül, hogy a telefonjában kotorásznánk.
jan. 15. 16:22
 46/70 A kérdező kommentje:

Lehet nem volt gyakori mindenhol a közösködés. Az én szüleimnek egy bankszámla van. Meg van egy baráti pár is, fiatal házasok, nekik is egy bankszámla, 2 bankkártyával.

Közös e-mail cím, iwiw vagy mi volt az, 15-20 éve mintha gyakori lett volna.

Persze megértem, hogy nekem nem kell tudom arról, hogy pl a párom haverja mit ír neki a csajáról. De őszintén, ha ilyenekről dumálnak, akkor engem is ugyanúgy kibeszélnek, ha olyan a téma. Más munkahelyi dolga tiszta sor, hogy "titok".

De aki belenéz, az szerintem arra kíváncsi hogy róla hogyan vélekednek és óhatatlanul szinte csak azt fogja átfutni a szeme, amikor ott a neve és azt a saját párja írja ...

jan. 15. 19:45
 47/70 A kérdező kommentje:
A megegyezés kérdése nekem is logikus. Csak az a nagy kár, amikor ilyeneken csúszik el egy amúgy jó kapcsolat.
jan. 15. 19:47
 48/70 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a gondolatokat
jan. 15. 19:52
 49/70 anonim ***** válasza:
100%

47

AHol ennyire felmerül a bizalmatlanság, az már nem jó kapcsolat.

jan. 15. 23:12
 50/70 anonim ***** válasza:
69%

“ Persze megértem, hogy nekem nem kell tudom arról, hogy pl a párom haverja mit ír neki a csajáról. De őszintén, ha ilyenekről dumálnak, akkor engem is ugyanúgy kibeszélnek, ha olyan a téma.”

De honnan veszed, hogy téged beszélnek ki? :D én pl senkivel nem szoktam kibeszélni a párom, de van hogy egy barátom vagy családtagom ír nekem mondjuk egészségügyi gondjairól, családi problémákról, anyagi nehézségekről, akármi hasonlóról. Ezekhez semmi köze a páromnak.

jan. 16. 08:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!