Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan teremti meg a nő az "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan teremti meg a nő az " otthon melegét" ?

Figyelt kérdés

Férfiként miből érzed hogy a párod megteremti azt?

Én például ilyenekből nem érzem:

Nem hogy én ne tudnék főzni vagy a nő dolga lenne kizárólag, de pl abszolút nem érdekli van e vacsi, vagy ha mondjuk ő hoz haza ebédet a munkából és azt eszi meg este, nem érdekli te mit fogsz enni..

Tudom felnőtt vagyok meg nem az anyám stb..de gesztus lenne..

nov. 29. 20:10
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
9%
Hihetetlen, hogy mennyire lepontozzák azt, aki nem a feminista: Főzz magadra, b+ álláspontot képviseli.
tegnapelőtt 13:54
 42/50 anonim ***** válasza:
18%

39

Te nagyon okos! Nyilván nem ilyen helyzetben mondják az együtt evést.

tegnapelőtt 14:09
 43/50 anonim ***** válasza:
90%

"mondjuk tudja hogy nem maradt otthon kaja, neki ott a munkahelyi amit még megeszik este,de a párjának nincs és mondjuk annyit megkérdez hogy mit fog enni, vagy osszedobjon neki vlmit?"

Egyrészt, szerinted hány férfi kérdezi meg, mit fog enni a párja, vagy főzzön-e valamit, miután felzabálta a fél lakást? Amíg ez nem szokás, addig nevetséges visszafele elvárni.

Másrészt, írod, "tudja, hogy nem maradt otthon kaja". Ezt tudod, minek hívják? Mental load. Amikor minden unalmas kis szir-szar dolgot neked (általában a nőnek) kell fejben tartanod. Hogy mennyi kaja van otthon, van-e wc papír, fogy a Domestos, csütörtökön jönnek a vízórások, el kell menni éves x orvoshoz vizsgálatra a párodnak, keresni kell egy szerelőt, stb.

Ezt amúgy minden felnőttnek fejben kéne tartania, ez része a felnőtt létnek. A baj az, hogy sokszor a férfi ha kapcsolatba kezd, az életének a kis menedzselését áttolja a párjára. Majd ő figyel mindenre.

Mert teljesen más a kedvesség. Ha ma a párom szusival jönne haza, tök boldog lennék. Eltenném a mai kaját holnapra, nem vagyok finnyás. De az nem oké, hogy elé állok, hogy "nem volt itthon kaja, nincs mit ennem, nem hoztál és nem is főztél semmit, hát miért nem gondolsz rám?". Ez nem kedvesség, és nagyon remélem, hogy ha egy ilyet előadnék, a párom kiakadna, hogy totál életképtelen vagyok.

A kedveskedés plusz, nem alap ellátás.

tegnapelőtt 14:25
 44/50 anonim ***** válasza:
85%

41

Ja, elég ciki, amikor valaki hisz abban, hogy a férfiak nem fogyatékos hülyegyerekek, akiket mamikájuknak majd később a nőjüknek kell ellátni. Tisztába ne tegyenek? Mert ez a következő lépés…

tegnapelőtt 15:09
 45/50 anonim ***** válasza:
91%

"tudja, hogy nem maradt otthon kaja"

Te is tudod, nem? Fogod magad, bevásárolsz és főzől. Gondoskodás csak neked jár? A párodnak nem? A párod jön ide hisztikézni, hogy nem főztél neki? Gyereket ne akarjatok, egy már van.

tegnapelőtt 15:13
 46/50 anonim ***** válasza:
9%

Cseppet se zavarjon, hogy negyvenes nő vagyok.

A tisztába tevés és a másikra, csupán az iránta érzett szeretetből fakadó odafigyelés között azért van különbség, mint ahogyan a szolgamód kiszolgálás és az egymást kiegészítés között is van, de ezt egy olyan narcisztikus világban, ahol a "Lepd meg magad valamivel!" kampánydumával veszik kilóra a nőket nehezen magyarázom el.

tegnapelőtt 15:20
 47/50 anonim ***** válasza:
81%

46

És? Egy negyvenes nő nem mondhat ostobaságot? :D

Ha valóban figyelmességekről lenne szó, akkor a lusta herék nem kérnék számon, ha elmarad. Én sem kérdezem fel a pasimat, ha nem hoz nekem virágot vagy nem kapom ágyba a reggelit.

Szép dolog virággal vagy ágyba-reggelivel meglepni egy nőt? Igen. Irózatos hülye pcsa, aki ezt ELVÁRJA? Szintén igen.

Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogy felnőtt emberek hogy nem képesek gondoskodni magukról… Együtt lakva természetesen odafigyelek a pasim igényeire, de az ég áldjon meg mindenkit, biztos nem fogom nap mint nap monitorozni, hogy van-e papikája.

tegnapelőtt 15:31
 48/50 anonim ***** válasza:
18%
Itt van az a barom 2 pipás akinek több profilja van és mindenkit lepontoz.
tegnapelőtt 16:29
 49/50 anonim ***** válasza:
91%

Ez, hogy a nő dolga megteremteni az otthon melegét, akkor érvenyes, hogyha htb.

Ha nem, és ő ugyanolyan kereső, akkor a férdi nem varhatja el, hogy ugyanúgy megteremtse. Ő is elfárad, nap vegére már lehet nincs agykapacitása arra, hogy te mit eszel. Ha meleg vacsit akarsz, tartsd el. Ilyen egyszerű. Ha nem tartod el, akkor a saját kajád a te dolgod, es nem kell elvárni semmilyen otthon melegét. Lehet, hogy ez nem tetszik, de attól még igaz.

tegnapelőtt 18:55
 50/50 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk az otthon melegét megteremteni oké... de akkor alap, hogy ő megteremti ehhez a feltételeket, ami ott indul, hogy nem fogok nyolcórában gürizni, és UTÁNA kiszolgálni a pasikát, mert ő hisztizik.

Persze, szép álmokat.

tegnapelőtt 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!